Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων οι φαρμακοποιοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οικονομική βοήθεια προσφέρει ο πανελλήνιος σύλλογος.

Την πλήρη φαρμακευτική περίθαλψη των κατοίκων της Κεφαλονιάς, που επλήγησαν από το σεισμό, θα παρέχει ο τοπικός φαρμακευτικός σύλλογος, με την κάλυψη του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης έδωσε την έγκριση για την οικονομική βοήθεια, σε πρώτο στάδιο, 10.000 ευρώ στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Κεφαλονιάς, ώστε όποιος σεισμοπαθής είναι ανασφάλιστος, ή έχασε το σπίτι του ή δεν έχει δυνατότητα να πληρώσει συμμετοχή ή ακόμη και στο ακέραιο τα φάρμακα του, να μπορεί να τα προμηθευτεί χωρίς καμία δαπάνη.

Παράλληλα ο ΠΦΣ, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημ. Κοντό, γνωστοποιεί ότι οι γιατροί που βρίσκονται στο νησί, ανεξαρτήτως ειδικότητας, δεν υπόκεινται σε πλαφόν ή σε περιορισμό για την συνταγογράφηση φαρμάκων.

Όσοι γιατροί επίσης είτε του Δημοσίου, ή εθελοντές, ή ΜΚΟ, εγκαταστάθηκαν στην Κεφαλλονιά για να βοηθήσουν τους σεισμοπαθείς θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Για τις ενέργειες του Π.Φ.Σ. είναι ενήμερος ο κ. Στράτος Σιμόπουλος γ.γ. Δημοσίων Έργων που βρίσκεται στην Κεφαλονιά με εντολή του πρωθυπουργού και συντονίζει τις ενέργειες για την στήριξη των σεισμοπλήκτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.