Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χωρισμένοι στα δύο οι διοικητικοί υπάλληλοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάλεσμα στους συναδέλφους τους να βοηθήσουν να ανοίξει το πανεπιστήμιο κάνει η παράταξη Ανανεωτικό Συνδικαλιστικό Κίνημα που είναι η πλειοψηφούσα στο ΔΣ του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

"Η παράταξή μας, στη συνέλευση τής 05.12.2013, κατέθεσε τις προτάσεις της οι οποίες βασικά συνίστανται στην επιστροφή όλων των συναδέλφων στις θέσεις εργασίας τους, την παύση πειθαρχικής και κάθε άλλης δίωξης του Πρύτανη, καθώς και των συναδέλφων που δεν απογράφηκαν, όπως επίσης στο να μην υπάρξει κανένας άνεργος από τους συναδέλφους.

Η παράταξή μας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη Γ.Σ., μετά τις εντάσεις και τις μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες που για μία ακόμη φορά παρουσιάστηκαν, κατά τη διάρκειά της.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για άνοιγμα του Πανεπιστημίου και διάλογο με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως προς τα θέματα τα οποία αναφέραμε, πιστεύοντας ότι ο βασικός μοχλός για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου είναι η επαναφορά της ηρεμίας και η αξιοποίηση του κεφαλαίου «Πρύτανης» Θεοδόσης Πελεγρίνης", επισημαίνεται στην ανακοίνωση στην οποία δίνονται εξηγήσεις για το κλίμα έντασης που επικράτησε στη γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

"Πιστεύουμε ότι η ολόπλευρη στήριξη του Πρύτανη είναι η αναγκαία προϋπόθεση, στις παρούσες συνθήκες, για να ανοίξει και να λειτουργήσει το Πανεπιστήμιο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, καλούμε όλους τους συναδέλφους, ώστε να βοηθήσουμε για να ανοίξουμε το Πανεπιστήμιο", σημειώνεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.