Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Ο δήμος Τρίπολης πληρώνει ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες των δημοτών.

Τους λογαριασμούς ρεύματος των οικονομικά αδύναμων δημοτών του, που οφείλουν απλήρωτους λογαριασμούς και η ΔΕΗ έχει προβεί σε ενέργειες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησής τους, αναλαμβάνει να πληρώσει ο δήμος Τρίπολης.

Την πρόταση αυτή υπέβαλε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης στο δημοτικό συμβούλιο κι έλαβε τη σχετική έγκριση, λέγοντας, ότι «οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους πολίτες που έχουν γονατίσει από την οικονομική κρίση και δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν γιορτές οι Τριπολίτες χωρίς ρεύμα».

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης μετά την αποδοχή της πρότασης από το δημοτικό συμβούλιο έδωσε εντολή στην οικονομική υπηρεσία του δήμου να έρθει σε επαφή με την ΔΕΗ και να ολοκληρωθεί ταχύτατα η διαδικασία.

Εξάλλου, με δηλώσεις του σημείωσε, ότι «παρόλο που τα έσοδα το 2014 θα μειωθούν για τον δήμο Τρίπολης κατά 2,2 εκατομμύρια ευρώ, εμείς συντάξαμε τον προϋπολογισμό του δήμου, με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών μας».

Επιπρόσθετα υπογράμμισε, ότι «στεκόμαστε υπεύθυνα και με σεβασμό δίπλα στους πολίτες του δήμου μας και όπως επιτάσσει η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα, θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να προστατεύουμε τους αδύναμους δημότες μας».

Να σημειώσουμε, ότι ο δήμος Τρίπολης δεν προχώρησε σε αύξηση των δημοτικών τελών και στον προϋπολογισμό του 2014 έχει αυξήσει τις πιστώσεις, για τις κοινωνικές δομές.

Ήδη ο δήμος λειτουργεί κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρείο, φαρμακείο και σύντομα ετοιμάζεται να λειτουργήσει κοινωνικό οδοντιατρείο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.