Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Δίποδο… κατσικάκι με ισχυρή θέληση για ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας καρκινοπαθής αποφάσισε να το υιοθετήσει για να του δώσει κουράγιο.

Ο Wang Xinmin από την Fuyang της Κίνας ταξίδεψε χιλιάδες χιλιόμετρα για να αγοράσει μια κατσίκα.

Φυσικά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί, αντίθετα τώρα ξεκινάει.

Ο 31χρονος άντρας πάσχει από λέμφωμα και αποφάσισε να πάει από την επαρχία Anhui της Κίνας στην επαρχία Henan, προκειμένου να αγοράσει μια ιδιαίτερη κατσίκα, στην οποία είδε τη δύναμη και τη θέληση για ζωή, που όπως πιστεύει ο ίδιος θα του δώσουν το κουράγιο να αντιμετωπίσει την κατάσταση της υγείας του.

Ο νεαρός άντρας διάβασε σε ένα δημοσίευμα εφημερίδας για μια κατσίκα που γεννήθηκε μόνο με δύο πόδια και η οποία κατάφερε να μάθει μόνη της να… περπατά.«Όταν διάβασα το κείμενο για την κατσίκα ένιωσα ότι έπρεπε να την προστατέψω. Θέλω να τη μεγαλώσω και να τη φροντίσω γιατί το δυνατό της πνεύμα και η ισχυρή της θέληση θα είναι το καλύτερο φάρμακο για μένα» είπε ο ίδιος, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η… δίποδη κατσίκα γεννήθηκε μαζί με τρία ακόμη μικρά τον περασμένο Αύγουστο.«Η μητέρα τους είχε γεννήσει κι άλλες φορές υγιέστατα κατσικάκια. Αυτό ήταν το μοναδικό που είχε μόνο δύο πίσω πόδια» είπε ο αγρότης Zhao Jinfeng.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα μήνα μετά τη γέννησή του το κατσικάκι ξεκίνησε να προσπαθεί να σηκωθεί στα δύο του πόδια.O Wang Xinmin πρόσφερε στον αγρότη 540 ευρώ για να κάνει δικό του το συμπαθέστατο κατσικάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.