Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Περίληψη διακήρυξης Ε.Π. «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης» Πρόχειρος Διαγωνισμός με κριτήριο την οικονομικότερη προσφορά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση 04.12.13

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), ενεργώντας ως Αναθέτουσα Αρχή, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό στο πλαίσιο του Υποέργου 1 και της Δράσης 1 «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ» της Πράξης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΑΠ 7 με κωδ. ΟΠΣ 277710, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΑΠ 8 με κωδ. ΟΠΣ 277711 και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΑΠ 9 με κωδ. ΟΠΣ 277712, το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». Αντικείμενο της δράσης είναι η διοργάνωση δύο σεμιναρίων εκπαίδευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των τριάντα χιλιάδων ογδόντα ένα ευρώ και τριάντα λεπτά (30.081,30€) μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%, ήτοι τριάντα επτά χιλιάδες ευρώ (37.000,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%. Το ποσό αυτό είναι το ανώτερο όριο για την υποβολή προσφορών.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, επί ποινή αποκλεισμού, απαιτείται εγγύηση ποσού 1.850,00 ευρώ, που αντιστοιχεί στο 5% του προϋπολογισμού, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00π.μ. στα γραφεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. στην Ηλιούπολη Αττικής, οδός Ελ. Βενιζέλου 236, από την αρμόδια επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, παραλαβής και αξιολόγησης των προσφορών, η οποία ορίσθηκε με σχετική απόφαση της Ε.Σ.Α.μεΑ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές σύμφωνα με τα οριζόμενα στην διακήρυξη το αργότερο μέχρι 16/12/2013 και ώρα 09:00 στα γραφεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ελ. Βενιζέλου 236 Ηλιούπολη ΑΘΗΝΑ τηλ. 210 9949837, Fax 210 5238967.

Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και δεν παραλαμβάνονται, ενώ σε περιπτώσεις ταχυδρομικής αποστολής τους επιστρέφονται. Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται δημόσια. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, ως ημερομηνία υποβολής της προσφοράς θεωρείται η ημερομηνία παράδοσης στην ταχυδρομική υπηρεσία.

Οι υποβαλλόμενες στον διαγωνισμό προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τον προσφέροντα για τρείς (3) μήνες, προθεσμία που αρχίζει από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

Οι προσφορές πρέπει να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα.

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η οικονομικότερη προσφορά.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα (δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου) ή κοινοπραξίες φυσικών ή/και νομικών προσώπων, τα οποία είναι εγκατεστημένα νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Διεθνή Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων (GPA) ή έχουν υπογράψει και κυρώσει συμφωνίες σύνδεσης ή διμερείς συμφωνίες με την Ε.Ε. ή με την Ελλάδα και πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής της παραγράφου 2.1 της διακήρυξης.

Χρόνος παροχής των υπηρεσιών ορίζεται το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2014.

Οι προσφορές θα πρέπει να αφορούν το σύνολο του έργου. Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από Πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και Εθνικούς Πόρους.

Αντίτυπο λεπτομερούς διακήρυξης και λοιπών πληροφοριακών στοιχείων του διαγωνισμού διατίθενται δωρεάν από την Ε.Σ.Α.μεΑ. (Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 236 Ηλιούπολη, τηλ.210 9949837, φαξ 210 5238967) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Προκήρυξη σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 526 KB)
Περίληψη διακήρυξης (application/msword, 981 KB)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.