Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Το γλέντι της βάπτισης μετατράπηκε σε τραγωδία - Σφραγίστηκε το εστιατόριο - Τι λένε μάρτυρας και ο ιδιοκτήτης της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το γλέντι της βάπτισης μετατράπηκε σε τραγωδία – 1 νεκρός και 25 καλεσμένοι στο νοσοκομείο


Κλιμάκιο επιστημόνων του ΚΕΕΛΠΝΟ, μετέβη σήμερα στην περιοχή Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, μετά την καταγραφή 45 κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας, μεταξύ των οποίων και ένας θάνατος που σημειώθηκε σε εστιατόριο στις 18 Ιουνίου.

Συνολικά νοσηλεύθηκαν 25 ασθενείς, εκ των οποίων εννέα παραμένουν στο νοσοκομείο. Για τον άτυχο άνδρα που απεβίωσε, διερευνώνται τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ υπογραμμίζει εν όψει των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται κατά την επόμενη χρονική περίοδο, την ανάγκη τήρησης των κανόνων υγιεινής στο χειρισμό και στη μεταφορά των τροφίμων.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.



----------

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας για το "τραπέζι θανάτου" στη Βοιωτία


«Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση», αναφέρει ο Κλεομένης Μπαλωμένος, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, όπου στήθηκε το «τραπέζι θανάτου».

«Λυπάμαι γι’ αυτό που έγινε, ήταν κακή στιγμή. Δεν μπορώ να ξέρω», λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας σχολιάζοντας στην κάμερα του STAR την τραγωδία που στέρησε τη ζωή σε έναν 57χρονο και έστειλε στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 45 άτομα, τα οποία συγκαταλέγονταν στη λίστα με τους καλεσμένους της βάπτισης.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



----------

Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα ενός 8χρονου που έφαγε στο "μοιραίο" εστιατόριο


Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα ενός οκτάχρονου που κινδύνευσε από τροφική δηλητηρίαση, καθώς έφαγε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του στο ίδιο εστιατόριο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας όπου και έγινε το τραπέζι της μοιραίας βάπτισης.

Την ίδια ώρα που οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν που κρυβόταν το φονικό μικρόβιο της σαλμονέλας, που σκότωσε έναν άνθρωπο και έστειλε 45 άτομα στο νοσοκομείο, ένας πατέρας περιγράφει στο lamiareport.gr, τις δραματικές στιγμές που έζησε, αφού είχε την ατυχία να φάει Σάββατο και Κυριακή στο εστιατόριο που έγινε το γλέντι της βάπτισης .

«Άκουσα μέσα στο φαρμακείο για τη σαλμονέλα και μου κόπηκαν τα πόδια. Έτρεξα στο Κ.Υ. Διστόμου και από εκεί στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, για να καταλήξω μέσα σε ένα πανικό στην Αθήνα με το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο να ψήνεται στον πυρετό, με εμέτους και διάρροια », λέει ο πατέρας του οκτάχρονου.

Ακούστε όσα είπε εδώ:



----------

Σφραγίστηκε το εστιατόριο με το "μενού του θανάτου" στα Άσπρα Σπίτια


Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, έπειτα από το περιστατικό μαζικής τροφικής δηλητηρίασης του περασμένου Σαββάτου, στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.

Έπειτα από απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, οι επόπτες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας συνέλεξαν δείγματα προϊόντων του εστιατορίου αλλά και προμηθευτών αυτού, στο πλαίσιο του υγειονομικού ελέγχου, τα οποία στάλθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, το κατάστημα σφραγίστηκε με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά μέχρι να εξαχθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.