Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τέλειο σώμα για τις παράλιες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα.

Η μάχη για τέλειο σώμα δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με το να χάσετε μέσω της δίαιτας τα επιπλέον σας κιλά. Και αυτό, ανεξάρτητα από την ηλικία που έχετε και το κατά πόσο έχετε ή όχι περιττά κιλά, υπάρχουν στο σώμα σας σημεία, στα οποία το λίπος έχει «κλειδωθεί».

Με απλά λόγια, υπάρχουν εναποθέσεις λίπους που όσες μέρες και αν κάνετε δίαιτα δεν θα κατορθώσετε να απαλλαγείτε από αυτές ποτέ. Μόνη και οριστική λύση μπορεί να δώσει η λιπογλυπτική. Πρόκειται για μια εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης που αφαιρεί το λίπος με εκλεπτυσμένο τρόπο ώστε να επιτύχουμε ένα όμορφο αισθητικά «σμιλεμένο» σώμα.

Σε αντίθεση με τη παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης, χρησιμοποιούμε λεπτές κάνουλες για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι εναποθέσεις λίπους είναι πιο συχνές στο γυναικείο σώμα στους μηρούς, στους γλουτούς και στην κοιλιά. Ενώ αντίθετα στους άνδρες το φαινόμενο είναι πιο συνηθισμένο στην κοιλιά και στο στήθος τους.

Χωρίς χαλάρωση δέρματος και πόνο

Με αυτή την τεχνική αφαιρούμε σημαντική ποσότητα λιποκυττάρων χωρίς να έχουμε πρόβλημα με την χαλάρωση και τις επιφανειακές ασυμμετρίες στο δέρμα. Επίσης, δεν έχουμε καθόλου πόνο, πρήξιμο παρά μόνο ελάχιστο μελάνιασμα. Είναι σημαντικό να μην είμαστε υπέρβαροι αλλά και παράγοντες όπως η ποιότητα του δέρματος και η κατάσταση των μυών φαίνεται πως έχουν σημαντικό ρόλο.

Μέσω πολύ μικρών τομών μια μικρή μεταλλική κάνουλα τοποθετείται στο υποδόριο ιστό. Μέσα από την κάνουλα γίνεται εγχυση διαλύματος φυσιολογικού ορού με τοπικό αναισθητικό και αδρεναλίνη για να μην έχουμε καθόλου πόνο και μελάνιασμα.

Με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα φουσκώνουν και γίνονται πιο εύθρυπτα και υγρά, ώστε να αφαιρούνται με ανώδυνο τρόπο. Ταυτόχρονα χρησιμοποιείται ένα μηχάνημα μηχανικής παλινδρόμησης ώστε να γινει λύση των κυττάρων, ωστε η αφαίρεση τους και το σμίλευμα της περιοχής να γίνεται με τον πιο ανώδυνο και ελεγχόμενο τρόπο.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι 1-3 ώρες, γίνεται με μέθη και τα αποτελέσματα από τα σημεία εκείνα που αναρροφήθηκαν τα λιποκύτταρα είναι σταθερά και μόνιμα.Σε κάθε περίπτωση τα εναπομείναντα λιποκύτταρα ( μέχρι 90% αφαιρούνται , το υπόλοιπο 10% πρέπει να μείνει στη θέση του για να έχει ομαλό σμιλεμένο σχήμα ή περιοχή) μπορούν να μεγαλώσουν εάν αυξηθεί σημαντικά το βάρος αλλά πιο δύσκολα από ότι συνέβαινε πριν το χειρουργείο. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι μόνιμο αλλά παραμένει απαραίτητο να διατηρήσουμε υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα

Για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το αντιαισθητικό πρόβλημα της κυτταρίτιδας υπάρχουν λύσεις που μπορούν να δώσουν οριστική λύση στην όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Την κυτταρίτιδα την εντοπίζουμε κυρίως στην κοιλιά, στους μηρούς, στους γλουτούς και στα χέρια και είναι ορατή ακόμη και στα αδύνατα άτομα. Σίγουρα δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά μηχανήματα και τοπικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν για βελτίωση και πολλές φορές εξαφάνιση του προβλήματος.

Οι νέες τεχνολογίες που «κτυπούν» εκ των έσω το πρόβλημα

1) Coccon Duo Technolgy.

Η μέθοδος συνδυάζει τις τεχνολογίες Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες). Η μέθοδος Cavitation αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων . Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνει τους ιστούς -στόχους στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικίλα μονοπολικών και πολυπολικών κεφαλών με στόχο την αντιμετώπιση όλων των σταδίων της κυτταρίτιδας σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς και μπράτσα. Επίσης βοηθά θεαματικά στην επιδερμική σύσφιξη.

2) Velashape II.

Το καινούργιο και αναβαθμισμένο μηχάνημα συνδυάζει τρεις τεχνικές «ταυτόχρονα» αναρρόφηση (vacuum), ραδιοσυχνότητες (RF), και υπέρυθρη ακτινοβολία (IR). Η μηχανική κινητοποίηση του ιστού μέσω της αναρρόφησης, μαζί με το υπερθερμικό φαινόμενο των 2 εναργειών μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων συμβάλλοντας σε δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα σε μείωση και εμφάνιση κυτταρίτιδας, μείωση περιμετρικά των μηρών, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και βελτίωση της υφής του δέρματος.

3) Accent (RF Uniform, UV Ultra)

Η μονοπολική κεφαλή επιτυγχάνει βαθιά θερμική διέργεση αυξάνοντας το μεταβολισμό και τη κυκλοφορία του αίματος συμβάλλοντας κατ’ αυτο΄ τον τρόπο στην λιπόλυση κατά περιοχή και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η διπολική κεφαλή έχει την ικανότητα να διαχέει επιφανειακά θερμότητα ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου με στόχο την σύσφιξη της επιδερμίδας.

4) LPG Endermologie

Η διαδεδομένη και κλινικά τεκμηριωμένη τεχνική συνδυασμού μασάζ και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει δυο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους, βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο μηχάνημα αυτό.

5) Ενέσιμη μεσοθεραπεία με εξειδικευμένα πρωτόκολλα για λιποδιάλυση, σύσφιξη δέρματος και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Όλες οι παραπάνω θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν εάν κριθεί κλινικά αναγκαίο με στόχο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και αποτελεσματική βελτίωση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.