Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βρετανός ηθοποιός αποκαλύπτει: Ήθελα πολύ να είμαι κορίτσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

"Ήθελα πολύ να είμαι κορίτσι. Δόξα τω Θεώ που ο κόσμος τότε δεν είναι όπως τώρα, γιατί θα έμπαινα στη διαδικασία της ορμονοθεραπείας για να γίνω γυναίκα. Όταν όμως έγινα 15 χρόνων μου πέρασε και δεν θέλησα ποτέ ξανά να γίνω γυναίκα" δήλωσε στο περιοδικό "Sunday Times" ο ηθοποιός Ρούπερτ Έβερετ, o οποίος αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του BBC1 «Οι σωματοφύλακες».



Ο ηθοποιός μίλησε για τους κινδύνους που υπάρχουν για τα παιδιά που έχουν διαταραχή ταυτότητας φύλου, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι, ώστε οι γονείς να δουν το θέμα της «αμφιθυμίας» του φύλου τους, πριν καταφύγουν σε ιατρικές διαδικασίες.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, αποκάλυψε ότι όταν ήταν παιδί ντυνόταν κοριτσίστικα και ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει κορίτσι και έφερε ως παράδειγμα την Κέιτλιν Τζένερ, που είναι ο πρώην Ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ, για το λάθος που έκανε να μπει στη διαδικασία αλλαγής φύλου χωρίς να έχει ιδέα πόσο δύσκολο είναι να ζεις ως διαφυλικός.

Πιστεύει ακόμα ότι είναι τρομακτικό που οι γονείς ζητούν ιατρική βοήθεια λέγοντας πως «είναι ωραίο που αφήνουν τα παιδιά τους να εκφράζουν αυτό που νιώθουν, αλλά η ορμονοθεραπεία σε μικρή ηλικία είναι ένα δύσκολο βήμα. Νομίζω ότι πολλά παιδιά έχουν μία αμφιθυμία για το φύλο τους όταν είναι πολύ μικρά και για τα συναισθήματά τους προς τους άλλους. Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος για να αγκαλιάζεται αυτό το συναίσθημα».

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα και για την σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό Μπεατρίς Νταλ και πώς θα ήταν αν αυτή είχε γεννούσε το παιδί του. «Μιλάμε συχνά για το πώς θα ήταν η ζωής μας αν είχαμε ένα παιδί. Και θα ήθελα πάρα πολύ να είχα ένα παιδί. Κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν σε κέντρο αποτοξίνωσης από τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.