Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Προσλήψεις στη ΜΟΔ προανήγγειλε ο Χαρίτσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία

Προσλήψεις για τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ), προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομίας, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής.

Ο υφυπουργός, που είναι αρμόδιος για το ΕΣΠΑ, πρόσθεσε ότι, η διαδικασία των προσλήψεων αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και υπογράμμισε, πως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης της ΜΟΔ με νέα στελέχη, δεδομένου του ότι είχαν να γίνουν προσλήψεις εδώ και δέκα χρόνια.

Συνεχίζοντας ανέφερε, ότι, στόχος είναι να υπάρξει ένα αξιοκρατικό σύστημα επιλογής προσωπικού για τη διαχείριση του ΕΣΠΑ.

Αναφερόμενος στη μείωση της γραφειοκρατίας επισήμανε ότι, με το νέο ΕΣΠΑ θα υπάρξει δραστική μείωση των ενδιάμεσων φορέων, οι οποίοι μειώνονται από 60 σε πέντε, ενώ οι επιτελικές δομές θα είναι ανάλογες με τις επιτελικές δομές των υπουργείων.

Από την πλευρά της η υφυπουργός, αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη, είπε ότι για τα προβλήματα των αρτοποιιών θα υπάρξει χωριστή νομοθετική παρέμβαση, για την τροποποίηση της αρτοποιητικής δραστηριότητας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.