Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Πάτρα: Απίστευτο! Ανήλικος μηχανόβιος "μπούκαρε" σε σχολική γιορτή και τραυμάτισε μικρό παιδάκι - Έπαθαν σοκ οι γονείς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτο περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρα.


Συγκεκριμένα στην Οβρυά. Τι συνέβη; Στη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς, ένας μηχανόβιος "μπούκαρε" στο προαύλιο! Επικράτηκε πανικός από γονείς και μαθητές! Μάλιστα φαίνεται ότι ο "μηχανόβιος" ήταν ανήλικος! 



Ο 17χρονος είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα, κάνοντας σβούρες και «μαρσαρίσματα» μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

Από τους επικίνδυνους ελιγμούς του "θερμόαιμου" ανήλικου μηχανόβιου, δεν γλίτωσε ένα ανήλικο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε από το δίκυκλο και τραυματίστηκε.



Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με τους γονείς να έχουν πάθει σοκ!



Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας, σχηματίστηκε όμως εις βάρος του δικογραφία.

"Η όμορφη αποψινή μας σχολική γιορτή ( λήξης ) δυστυχώς τέλειωσε γρήγορα και άσχημα .... Ας ελπίσουμε το μικρό παιδάκι που χτυπήθηκε και αφέθηκε αιμόφυρτο απο τον ασυνείδητο μηχανόβιο .. εντός του Δημοτικού μας σχολείου να είναι καλά στην υγεία του.. Ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία για την έγκαιρη παρουσία τους στο χωρο, λειτουργησαν σωτήρια και καταλυτικα σε αυτό το ατυχές βραδινό περιστατικό που μας συγκλόνησε όλους", έγραψε στο facebook ο Νίκος Τσεκούρας, αδελφός του Σταύρου Τσεκούρα, προέδρου του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.