Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

“Το λεωφορείο είχε 15 επιβάτες όταν πυρπολήθηκε”

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό τώρα, σε έναν δρόμο σαν την Πατησίων», ανέφερε ο Απόστολος Κασιμέρης, μέλος του ΔΣ του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, για τις φωτιές από μολότοφ, χθες τα ξημερώματα, σε ένα τρόλεϊ και ένα λεωφορείο στην Πατησίων.

Ο κ. Κασιμέρης, μιλώντας στο mega, ανέφερε ότι στο τρόλεϊ που έκαψαν με μολότοφ χθες το βράδυ άγνωστοι στην Πατησίων δεν υπήρχαν επιβάτες, αλλά στο λεωφορείο, το οποίο επίσης κάηκε ολοσχερώς, βρίσκονταν 15 επιβάτες.

Οι άγνωστοι κατέβασαν τον οδηγό του τρόλεϊ και πέταξαν μολότοφ στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ στο λεωφορείο κατέβασαν με τη βία τους επιβάτες, έσπασαν τα τζάμια και στη συνέχεια πέταξαν μολότοφ στο κάθισμα του οδηγού.

«Αυτό πρέπει να είναι το 5ο ή 6ο τρόλεϊ που καίνε, συν ότι έχουν επιχειρήσει να κάψουν και δικά μας λεωφορεία», σχολίασε ο κ. Κασιμέρης.

«Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό τώρα, σε έναν δρόμο σαν την Πατησίων», τόνισε και συμπλήρωσε: «Εκεί πέρα θέλει ή να γίνει αλλαγή σχεδιασμού από τον ΟΑΣΑ, που για μένα δεν πρέπει να γίνει αυτό, ή να υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή. Κινδυνεύει ο κόσμος, κινδυνεύουν επιβάτες».




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.