Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Σοκάρει γνωστός δημοσιογράφος: Πάω στην Ελβετία για να κάνω ευθανασία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε την Πέμπτη ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες".



"Έχω καρκίνο και πεθαίνω σε δύο - τρεις μήνες" εξομολογήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει γράψει και βιβλίο στο οποίο μιλάει την προσωπική του μάχη, με τον τίτλο: " Εγώ κι ο θάνατός μου - Το δικαίωμα στην ευθανασία".

Ο συγγραφέας αποκάλυψε ότι αποφάσισε να φύγει στην Ελβετία, προκειμένου να υποβληθεί σε ευθανασία. "Το πρόβλημα της ευθανασίας εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού. Εγώ είμαι υποστηρικτής και συνήγορος του δικαιώματός μας στον θάνατο. Θεωρώ το δικαίωμα στον θάνατο είναι το πιο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βέλιος.

"Εχω κάνει τα χαρτιά μου ήδη για ένα ίδρυμα στη Ζυρίχη, λέγεται υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Πηγαίνεις με τους δικούς σου ανθρώπους και σου δίνουν ένα ποτήρι, δηλώνεις για τελευταία φορά ότι το κάνεις με τη θέλησή σου, πίνεις από το ποτήρι και μέσα σε ελάχιστα λεπτά φεύγεις", συνέχισε, εξηγώντας τη διαδικασία στην οποία πρόκειται να υποβληθεί.

Δείτε το βίντεο από το STAR:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.