Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ο Τσάρλι Σιν προωθεί τη χρήση προφυλακτικών και μάχεται κατά του AIDS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ξοδεύετε 5 δευτερόλεπτα και γλυτώνετε μια ολόκληρη ζωή μέσα στο στρες».

Παρότι ο Τσάρλι Σιν είχε γίνει πασίγνωστος για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, όμως όλα άλλαξαν μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από AIDS. Σήμερα ο διάσημος ηθοποιός χρησιμοποιεί τη φήμη του για να προωθήσει τη σεξουαλική υγεία, ως ο νέος «πρεσβευτής» μιας νέας μάρκας προφυλακτικών.

«Νομίζω ότι ορισμένα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», είπε ο 50χρονος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο People. Ο Σιν, έπειτα από μια έντονη ζωή με πολλές ερωτικές συντρόφους αλλά και καταχρήσεις με αλκοόλ και ναρκωτικά, αποκάλυψε ότι είναι φορέας του ιού HIV πριν από λίγους μήνες προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη.

Ο χολιγουντιανός σταρ αρχικά διαγνώσθηκε με τον ίο το 2011, όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα νοσοκομείου θεωρώντας ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο, αλλά βρήκε δημόσια μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

«Δεν ήξερα ότι επρόκειτο να αισθανθώ ανακούφιση μετά από αυτό», δήλωσε. «Ελευθέρωσα τον εαυτό μου, ήταν σαν να έβγαζα τις σφαίρες μέσα από ένα όπλο. Υπάρχει μεγάλη πίεση. Δε μπορείς να ζεις έτσι. Το στρες ήταν απίστευτο. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο, ήταν κάπως έτσι 'ω, θεέ μου, τι άλλο θα συμβεί'».

Ο ίδιος, έχοντας παραδεχτεί ότι έχει έρθει αρκετές φορές σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα ενάντια στο AIDS. Η εταιρεία LELO τον επέλεξε για το πρόσωπο της νέας καμπάνιας των προφυλακτικών της και εκείνος δέχτηκε συγκλονίζοντας, πραγματικά, με τα λόγια του στο σποτάκι.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι συνδέουν τη λέξη προφυλακτικό με τη λιγότερη ευχαρίστηση στο σεξ», λέει ο Σιν, τονίζοντας ότι «Ξοδεύετε 5 δευτερόλεπτα βάζοντάς το (το προφυλακτικό), εμποδίζοντας έτσι μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ενδεχόμενο στρες».

Ο ηθοποιός εξηγεί ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν και θέλουν να του μοιάσουν, αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια: «δεν θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτό. Και μπορούν να το αποφύγουν, με τη χρήση του προφυλακτικού».






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.