Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Αλλαγές στους χρήστες Android για το Facebook Messenger

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δημιουργεί τη δυνατότητα για το συνδυασμό με SMS.

Για τους χρήστες των Android που έχουν βαρεθεί την εναλλαγή ανάμεσα στα γραπτά μηνύματα και το Messenger το Facebook έχει τη λύση.

Την Τρίτη, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Messenger υποστηρίζει πλέον και μηνύματα SMS. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες των Android μπορούν να ρυθμίσουν την εφαρμογή ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα για την αποστολή και των γραπτών μηνυμάτων τους. Για εκείνους που θέλουν να το επιλέξουν, η ενημερωμένη έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη για την Android εφαρμογή του Messenger. Το Facebook δε φαίνεται να έχει κάποια σχέδια για να κάνει το ίδιο και στην εφαρμογή για τα iOS.

Μόλις ο χρήστης ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα μέσω της επιλογής «προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS» στις ρυθμίσεις του Messenger, θα είναι σε θέση να δει τα μηνύματα κειμένου στο Messenger παράλληλα με τις υπόλοιπες συνομιλίες στο Facebook. Θα υποστηρίζει επίσης μερικά – όχι όλα – τα χαρακτηριστικά και το πλούσιο περιεχόμενο του Messenger όπως τα GIFs και τις τρίτες εφαρμογές.

phashda

Το Facebook θα κάνει επίσης διάκριση μεταξύ των μηνυμάτων που έχουν αποσταλεί στο κοινωνικό δίκτυο και των SMS με διαφορετικά χρώματα: Το Facebook θα είναι μπλε, ενώ τα SMS θα είναι μωβ. Θα υπάρχει επίσης το εικονίδιο Messenger κάτω από την φωτογραφία των φίλων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Τώρα, με την αυξανόμενη έμφαση στο Messenger, το κοινωνικό δίκτυο είναι πιθανό να ελπίζει να εμπλέξει σε αυτό ακόμη περισσότερες εφαρμογές. Ωστόσο τελευταία η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook έχει γίνει αμφιλεγόμενη και έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις κάποιων χρηστών καθώς το Facebook υποχρεώνει να την κατεβάσουν όλοι οι χρήστες.

Όσον αφορά τα SMS πάντως, σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το Facebook ανέφερε ότι η εταιρεία έχει κάνει τη χρήση και τη ρύθμιση προαιρετική και ότι σε κάθε περίπτωση το απόρρητο των χρηστών θα προστατεύεται.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.