Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 11 Δεκεμβρίου η δίκη για τον φόνο του Κατσούλη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του 46χρονου Κώστα Κατσούλη στο γήπεδο του Ηροδότου, οι έξι κατηγορούμενοι θα βρεθούν στις 11 Δεκεμβρίου ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεαπόλεως προκειμένου να απολογηθούν!

Στις 11 Δεκεμβρίου η δίκη για τον φόνο του Κατσούλη!

Όπως αναφέρει το Cretalive τα έξι αυτά άτομα φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των επεισοδίων στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης του Ηροδότου με τον Εθνικό Πειραιώς στα οποία ο άτυχος φίλαθλος κατέρρευσε στις κερκίδες του γηπέδου της Ν. Αλικαρνασσού.

Οι 6 κατηγορούνται για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως βάσει του πορίσματος των ιατροδικαστών που προέκυψε στις αρχές του έτους, με δεδομένες τις αναφορές περί επεισοδίων και τραυματισμού... «δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι ισχυρά πλήξη της κεφαλής ή και ισχυρά δόνηση αυτής, χωρίς εμφανή αντικειμενικά ευρήματα, να λειτούργησε εκλυτικά στην εμφάνιση της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας. Στην προσέγγιση αυτή συνηγορεί και ο αγγειογραφικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο 401 που δεν κατέδειξε παθολογία στα εγκεφαλικά αγγεία».


Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.