Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Το φωτογραφικό άλμπουμ μιας επεισοδιακής γέννας!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H Karyn Carbone είναι μια επαγγελματίας φωτογράφος, που ασχολείται με τις φωτογραφίσεις γέννας.

Λατρεύει να απαθανατίζει το θαύμα της ζωής και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που όλο και περισσότερες γυναίκες την καλούν να αποτυπώσει στην κάμερά της αυτή τη μοναδική στιγμή της γέννησης του μωρού τους. Κάπως έτσι, λοιπόν, βρέθηκε και στο σπίτι της Ashley, η οποία ήταν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πέμπτο παιδί της.

Όταν η Carbone έφτασε στο σπίτι της Ashley, ο τοκετός προχωρούσε ομαλά. Εκείνη ήταν περιτριγυρισμένη από μια ομάδα με μαίες και τον γιατρό της. Τα πάντα ήταν τόσο χαλαρά, στην αρχή τουλάχιστον…

Φαίνεται, όμως, ότι το ταξίδι του μικρού Zinn δεν θα ήταν τόσο εύκολο! Μια σοβαρή επιπλοκή έκανε τη γέννησή του πολύ δύσκολη. Ενώ σε ένα φυσιολογικό τοκετό βγαίνει πρώτα το κεφάλι του μωρού και πολύ σύντομα εξέρχονται οι ώμοι καθώς και το υπόλοιπο σώμα του, στην περίπτωση του Zinn υπήρχε η λεγόμενη δυστοκία των ώμων, όπου έχουμε αντίσταση στην έξοδο των ώμων, παρότι το κεφάλι έχει ήδη γεννηθεί. Μετά από πολύωρη προσπάθεια, το μωρό ήρθε στον κόσμο αλλά με πολύ χαμηλούς σφυγμούς.

Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι, η αναπνοή του είχε σιγά-σιγά αποκατασταθεί, κι έτσι στα πρόσωπα όλων ζωγραφίστηκε το χαμόγελο της ανακούφισης.

Βέβαια, η νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα Νεογνών κρίθηκε απαραίτητη, αλλά μετά από 2,5 μέρες ο Zinn επέστρεψε στο σπίτι του υγιέστατος!

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από το επεισοδιακό ταξίδι της γέννησής του…










































Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.