Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκοίλιασε την κοπέλα του γιατί είπε το όνομα του πρώην της στο σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα φρικτό θέαμα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικές αρχές της Φλόριντα, αποκάλυψαν ότι ένας νεαρός άντρας κυριολεκτικά κατέσφαξε τη φιλενάδα του όταν εκείνη κατά τη διάρκεια σεξουαλικής τους επαφής, είπε το όνομα του πρώην της. Οι ένστολοι, ανέφεραν ότι βρήκαν τον 24χρονο Fidel Lopez να κλαίει δίπλα στο γυμνό άψυχο σώμα της 31χρονης Maria Nemeth, αφού πρώτα εκείνος είχε καλέσει την Άμεσο Δράση.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στην κατοικία, στην κοινότητα Sunrise, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα: βρήκαν το θύμα μέσα σε μια λίμνη αίματος στο λουτρό και ανθρώπινους ιστούς σκορπισμένους σε όλο το διαμέρισμα. Η πόρτα του μπάνιου είχε βγει από τους μεντεσέδες, υπήρχαν τρύπες στον τοίχο και μια γυάλινη πόρτα είχε θρυμματιστεί.

Οι γείτονες κατέθεσαν ότι άκουγαν δυνατές φωνές που διήρκεσαν τουλάχιστον δυο ώρες, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και μπουκάλια με τεκίλα.

Αρχικά ο Lopez ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα του του ζήτησε να κάνουν άγριο σεξ, και πως κάποια στιγμή εκείνη είχε προβλήματα με την αναπνοή της και γι αυτό κάλεσε την αστυνομία. Τελικά όμως ομολόγησε την αλήθεια, ότι σκότωσε την Nemeth όταν κατά τη διάρκεια του σεξ, εκείνη φώναξε το όνομα του πρώην συζύγου της. Ο 24χρονος, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έγινε έξαλλος και άρχισε να καταστρέφει το σπίτι, ενώ κινήθηκε εναντίον της προσπαθώντας να της κόψει μέλη του σώματός της. Όπως παραδέχτηκε, την ξεκοίλιασε με τα ίδια του τα χέρια.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.