Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η κατάθεση του "Νίκι" ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση της Άννυ - Οι αντιφάσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην παγίδα που ο ίδιος φέρεται ότι έστησε, ενδεχομένως για να καλύψει τις δικές του τυχόν ποινικές ευθύνες, έπεσε με την γραπτή κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο καταζητούμενος για την ανθρωποκτονία (από κοινού) της 4χρονης Άννυ, φίλος του πατέρα της, Νικολάι, όπως αναφέρει η "Εspresso".



Ο 30χρονος Βούλγαρος περιέγραψε όσα έζησε στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.

Απατώντας στο ερωτηματολόγιο που του απέστειλε στη Βουλγαρία η 10η τακτική ανακρίτρια ο 30χρονος Νασίφ Αχμέντοφ, γνωστός ως Νίκι, υπέπεσε σε κενά και λογικά άλματα επιχειρώντας να πείσει πως δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο με τον τεμαχισμό της 4χρονης παραμονές του Πάσχα, αναφέρει η "Εspresso".

Αντικρούοντας την εκδοχή του 27χρονου πατέρα-Χάνιμπαλ Σάββα που υποστηρίζει ότι βρήκαν μαζί το παιδί νεκρό, ο Νικολάι ισχυρίζεται: "Το πρωί της Πέμπτης 9 Απριλίου 2015 σηκώθηκα κατά τις 11.00, έκανα καφέ, ήπια τον καφέ και βγήκα για να πλυθώ. Ήθελα να μπω στο δωμάτιο του Σάββα και του παιδιού για να χρησιμοποιήσω το άρωμά του, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Μετά από αυτό έφυγα για τη δουλειά. (...) Δεν είδα τον Σάββα, ούτε το παιδί. (...). Ο Νίκι επισήμανε: "Δεν καθοδήγησα τον Σάββα για το οτιδήποτε".

Ερωτηθείς αν πήγε στο σπίτι το βράδυ της ίδιας μέρας, λέει: "Πήγα εκεί κατά τις 22.00-22.30, αλλά ο Σάββας δεν μου επέτρεψε να εισέλθω στο διαμέρισμα. Μου είπε ότι ήταν η μητέρα του εκεί και πως δεν επιθυμούσε αυτή να με δει. Μου έφερε το σακάκι και τις αποσκευές μου και μου τα έδωσε στην είσοδο της σκάλας". Ωστόσο σε άλλο σημείο λέει πως επέστρεψε για να δώσει στον 27χρονο τσιγάρα: "Θυμάμαι την Παρασκευή, μεταξύ 24.00 και 1.00 πήγα στον Σάββα. Ήμουν διψασμένος και μπήκα στην κουζίνα. Στον νεροχύτη, στο ηλεκτρικό μάτι πάνω έβραζε κάτι σε μια κατσαρόλα, ήταν ασυνήθιστο. Τον ρώτησα που είναι το παιδί και μου είπε πως ήταν στην μητέρα του". Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για αποτύπωμά του που βρέθηκε σε μπουκάλι χλωρίνης απάντησε: "Ζούσα σε αυτό το σπίτι, όπου φρόντιζα για την υγιεινή του".

Στην κατάθεσή του ο Νικολάι απαντά για τη σχέση του με την Άννυ. Είπε πως υπήρχαν φορές που έμενε μόνος του με την 4χρονη. "Κατά την παραμονή μου στο διαμέρισμα είχα συνήθεις σχέσεις με το παιδί. Φρόντιζα γι΄ αυτό, διότι ο Σάββας μόνιμα έκανε χρήση ναρκωτικών και τον περασμένο χρόνο ήταν σε μέθη ναρκωτικών. Τύχαινε να βγει μέχρι το μαγαζί ή για να αγοράσει δόση και με άφηνε μόνο με το παιδί".

"Από τη στιγμή που ανέλαβα την υπεράσπιση του κατηγορουμένου διαπίστωσα πως η κατάθεση του Νίκι είναι εξαιρετικά κρίσιμη και επιβεβλημένη. Το έχουν ζητήσει από τις αρχές Ιουνίου, αλλά τα στοιχεία και τα πορίσματα που περιλαμβάνονται πλέον στην δικογραφία καθιστούν ακόμα πιο πρόδηλη τη σχετική ανάγκη, ώστε να αποκαλυφθεί ο ρόλος του" τόνισε στην "Espresso" ο Παναγιώτης Χρυσικάκης, συνήγορος του προφυλακισμένου Σάββα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.