Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν σεμινάριο για το θέμα της αυτοδιάθεσης και της ανεξάρτητης διαβίωσης για μέλη οικογενειών ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δωρεάν σεμινάριο για το θέμα της αυτοδιάθεσης και της ανεξάρτητης διαβίωσης διοργανώνεται για μέλη οικογενειών ΑμεΑ την 1η Οκτωβρίου. Το σεμινάριο επικεντρώνεται στα θέματα της Ατομικής Αυτονομίας, της Αυτορρύθμισης, της Αυτοπραγμάτωσης και της Ψυχολογικής Ενδυνάμωσης.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στα θέματα αυτά μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Θα δοθεί επίσης και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το σεμινάριο διοργανώνεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος E-SUNET (www.esunet.eu). Θα διοργανωθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Action Synergy (Πατρόκλου 1 & Παραδείσου, Μαρούσι, Αθήνα). Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται εδώ https://docs.google.com/forms/d/1M4vMmnZWiZdK_VNwf5dnchDscwbdoWNlprQv18fyiDg/viewform

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail euprograms@action.gr και το τηλέφωνο 2106822606.


Πηγή: http://www.esunet.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.