Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Το βιονικό μοντέλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η καλλονή με το προσθετικό χέρι σάρωσε τις πασαρέλες στη Νέα Υόρκη.

Είναι ευτύχημα που ο κόσμος της μόδας, ο αψεγάδιαστος και αστραφτερός, δέχτηκε στην «αγκαλιά» του ένα μοντέλο όπως η Rebekah Marine. Η 28χρονη καλλονή, περπάτησε τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, φορώντας ένα προσθετικό χέρι. Η νεαρή, που γεννήθηκε χωρίς δεξιό βραχίονα ήδη χρησιμοποιεί το i-limp quantum -ένα από τα πλέον εξελιγμένα προσθετικά χέρια, με έλεγχο των χειρονομιών.

«Νομίζω πως είναι πολύ κουλ να είσαι στη πρώτη σειρά κάνοντας πασαρέλα και να έχεις τη δυνατότητα να εμπνεύεις τους άλλους ώστε να δεχτούν μοντέλα που είναι διαφορετικά», ανέφερε στο Time. H Rebekah, που αποκαλεί τον εαυτό της «βιονικό μοντέλο», αναγκαζόταν και υπήνεμε τις συνεχείς απορρίψεις, όταν ο κόσμος της μόδας έστρεψε το «βλέμμα» της πάνω της και όλα άλλαξαν.

«Το να βιώνεις διαρκώς απορρίψεις, δεν είναι κάτι εύκολο. Δε μπορείς να αλλάξεις το γεγονός ότι δεν έχεις χέρι. Μεγαλώνοντας, ήθελα πάντα να γίνω μοντέλο αλλά μερίδα της βιομηχανίας της μόδας, μου είχε γυρίσει τη πλάτη. Ευτυχώς, πλέον ‘αγκαλιάζει’ τη διαφορετικότητα…», σημειώνει.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.