Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

«Ο Σουμάχερ δεν θα ξαναμιλήσει»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με μεγάλη αγάπη κι εκτίμηση για τον παλιό του αντίπαλο στις πίστες της Formula, αλλά και φίλο, αναφέρεται ο Μίκα Χάκινεν με άρθρο του στην ιστοσελίδα της McLaren.

Ο Φινλανδός οδηγός εκφράζει τις ευχές του για όσο το δυνατόν καλύτερη ανάρρωση στον «Σούμι», ωστόσο παραμένει... προσγειωμένος και γράφει για την σκληρή πραγματικότητα: «Όχι, δεν θα τρέξει ποτέ πάλι σε αγώνα. Όχι, δεν θα περπατήσει πιθανόν ποτέ ξανά. Απ΄ όσο γνωρίζω, μάλλον δεν θα μπορέσει ούτε να μιλήσει ποτέ ξανά. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως και ναι. Μερικές φορές συμβαίνουν θαύματα και επιθυμώ ολόψυχα, να συμβεί σύντομα και για τον Μίκαελ ένα θαύμα. Συνέχισε να μάχεσαι, παλιέ μου φίλε».

Παράλληλα, ο Χάκινεν και μία αναδρομή στο παρελθόν, τονίζοντας ότι «σεβόμουν πάντα τον Μίκαελ, όπως πιστεύω και αυτός εμένα. Οδηγούσαμε σκληρά ο ένας εναντίον του άλλου, συνήθως όμως σε αθλητικά πλαίσια. Ήταν ένας απίστευτα μαχητικός αντίπαλος, όμως αυτό μπορούμε να το πούμε πιθανότατα για όλους τους μεγάλους πρωταθλητές».

«Ο Σουμάχερ δεν θα ξαναμιλήσει»

Εν συνεχεία ο Χάκινεν γράφει με κολακευτικά λόγια για τον Γερμανό πιλότο: «Δεν κερδίζεις επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αν είσαι μαλθακός και τέτοιος δεν ήταν ποτέ ο Μίκαελ. Ήταν όμως ένα ξεχωριστός οδηγός, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος».


Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.