Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Βρετανή τουρίστρια υιοθέτησε το αδέσποτο που την έσωσε στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου είναι πια η τετράποδη Πέππερ.
Δεν μέτρησε το κόστος η 25χρονη Georgia Bradley από τη Βρετανία που έβαλε στόχο να βρει και να πάρει μαζί της στη χώρα της τον αδέσποτο σκύλο που την είχε σώσει από σεξουαλική επίθεση κατά τις διακοπές της στην Κρήτη.

pepper

Την 25χρονη είχαν προσεγγίσει δύο άνδρες ενώ παραθέριζε στο ελληνικό νησί και παρότι εκείνη τους απέτρεψε και αρνήθηκε να πιει μαζί τους ένα ποτό, ο ένας από τους δύο την άρπαξε από το χέρι.

Τότε εμφανίστηκε από το πουθενά η μικρόσωμη αδέσποτη σκυλίτσα που άρχισε να γαυγίζει, να χοροπηδάει και να γλείφει το χέρι της Bradley μέχρι που οι άνδρες απομακρύνθηκαν.

Όταν η 25χρονη επέστρεψε στη Βρετανία δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται το σκυλί και άρχισε μια επιχείρηση που τελικά διήρκεσε πέντε εβδομάδες για να τη βρει.

«Με έσωσε, πρέπει να κατάλαβε πως κάτι κακό συνέβαινε. Εμφανίστηκε από το πουθενά, πηδούσε και γαύγιζε και μου έγλειφε το χέρι», περιγράφει τη συνάντησή τους η νεαρή φοιτήτρια. «Έκανε τους άνδρες να το ξανασκεφτούν. Όταν γύρισα στο διαμέρισμα με ακολούθησε και με άφησε να τη χαϊδέψω, δεθήκαμε αμέσως».

Η Georgia ήθελε να πάρει κατευθείαν μαζί της την Πέππερ, όπως ονόμασε αργότερα το σκυλί, αλλά ένα καταφύγιο ζώων κι ένας κτηνίατρος την απέτρεψαν.

«Όταν φύγαμε για το αεροδρόμιο κοίταξα πίσω και η Πέππερ έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητό μας. Όταν πήγα σπίτι δεν μπορούσα να σταματήσω να τη σκέφτομαι κι έτσι δύο εβδομάδες αργότερα ξαναπήγα στην Κρήτη. Ήταν ένα ρίσκο γιατί μπορεί και να μην την έβρισκα, αλλά όταν την είδα στην παραλία ήταν το πιο υπέροχο συναίσθημα», περιγράφει.

Η Georgia επιβεβαίωσε πως η Πέππερ ήταν αδέσποτη και επισκέφθηκε έναν άλλο κτηνίατρο. Της τοποθετήθηκε μικροτσιπ, της έγινε αποπαρασίτωση και απέκτησε το ειδικός της διαβατήριο.

Αλλά έπρεπε να περάσει 21 ημέρες σε καραντίνα πριν της επιτραπεί να ταξιδέψει.

Όταν η 25χρονη πήγε στην Κρήτη για Τρίτη φορά για να παραλάβει τη σκυλίτσα, την περίμενε άλλος ένας αιφνιδιασμός: η Πέππερ εγκυμονούσε!

Μια εβδομάδα μετά τη μετοίκησή της στο Ηνωμένο Βασίλειο η σκυλίτσα μεγάλωσε την καινούρια της οικογένεια κατά έξι κουτάβια.

«Ήταν ένα τρελό ταξίδι, είμαι τρισευτυχισμένη. Η Πέππερ έχει προσαρμοστεί τέλεια», λέει η Bradley.

Τέλος καλό, όλα καλά.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.