Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Προφυλακίστηκαν οι δύο Βούλγαροι για τη δολοφονία του 71χρονου στις Μοίρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ένας ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες.

Προφυλακίσθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 17 και 21 χρονών που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του 71 χρόνου στις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο 21χρονος οδηγείται στις φυλακές Νεάπολης και ο ανήλικος σε κατάστημα κράτησης ανηλίκων. Κατά την προσαγωγή τους στο ανακριτικό γραφείο δημιουργήθηκε ένταση και μικροεπεισόδια από τους συγγενείς του θύματος.

Από νωρίς το πρωί έξω από την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του άτυχου άνδρα που δολοφονήθηκε άγρια από τους δύο Βούλγαρους για 100 ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί προσήγαγαν τους κατηγορούμενους στα Δικαστήρια από την πίσω πόρτα.

Την ίδια ώρα κάποιοι από τους συγγενείς αντιλήφθηκαν ότι οι δύο νεαροί έμπαιναν από άλλη πόρτα και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, καθώς οι συγγενείς προσπαθούσαν να διασπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών και να φθάσουν τους κατηγορούμενους με απειλητικές διαθέσεις και κατάρες .

Και οι δύο φέρονται να διέπραξαν το έγκλημα και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού κατά συναυτουργία και ληστεία από κοινού κατά συναυτουργία, ενώ οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει και την 38χρονη μητέρα του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας.

Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους ο ένας , συνέχισε να ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες των πολλαπλών μαχαιρωμάτων, αφού ο ανήλικος ισχυρίσθηκε και πάλι ότι αυτός είχε φιμώσει με το μαξιλάρι το θύμα και ο 21χρονος τον μαχαίρωνε, και ο τελευταίος υποστήριξε ότι ο 17 χρόνος τον μαχαίρωνε και αυτός βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Ο άτυχος 71χρονος είχε βρεθεί νεκρός από την κόρη του στο σπίτι του, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες πήγαν στο σπίτι του θύματος με σκοπό την κλοπή, περίπου τα μεσάνυχτα της 12ης προς την 13η Αυγούστου 2015 και κατά πληροφορίες απέσπασαν από το θύμα 100 ευρώ.

Οι δύο δράστες είχαν μπει στο σπίτι του ηλικιωμένου, αλλά αναγνωρίσθηκαν από το θύμα, μιας και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον ίδιο. Έτσι , αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέροντάς του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.