Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Εννέα χιλιάδες υποψήφιοι για τις προκαταρκτικές εξετάσεις στρατιωτικών σχολών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοινώθηκαν οι δεκτοί υποψήφιοι και τα προγράμματα των εξετάσεων.

Μεγάλο αναμένεται και φέτος το ενδιαφέρον των υποψηφίων για τις στρατιωτικές σχολές για τις οποίες ανακοινώθηκε όπως γράψαμε ο αριθμός εισακτέων ο οποίος διαμορφώθηκε στους 819 στα επίπεδα δηλαδή του προηγούμενου έτους.

Τις επόμενες μέρες ξεκινούν οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις που η επιτυχία σε αυτές είναι προαπαιτούμενο για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Ήδη έχουν αναρτηθεί ανακοινώσεις για τους δεκτούς υποψηφίους και τα προγράμματα των εξετάσεων ενώ κάποιες σχολές όπως η ΣΣΑΣ δίνει και οδηγίες, τονίζοντας ότι «καθ’ όλη τη διάρκεια των ΠΚΕ οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν καθημερινά μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και Δελτίο Υποψηφίου Υπουργείου Παιδείας. Μη προσκόμιση τους δε θα τους επιτρέπει τη συνέχεια των εξετάσεων».

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων επισημαίνει με τη σειρά της μεταξύ των άλλων πως την πρώτη ηµέρα των Υγειονοµικών Εξετάσεων ο υποψήφιος θα πρέπει:

(α) Να προσκοµίσει συµπληρωµένο το ∆ελτίο Υγειονοµικής Εξέτασης Υπόδειγµα «6» καθώς και όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις/γνωµατεύσεις ως παράρτηµα (Γ-2) προκήρυξης Ε∆ΥΕΘΑ. Μή προσκόµιση αυτών αποτελεί αιτία αποκλεισµού από τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις.

(β) Αν φοράει διορθωτικά γυαλιά θα πρέπει να τα έχει µαζί του και να µη φορά φακούς επαφής. 8. Στις Αθλητικές ∆οκιµασίες οι υποψήφιοι είναι υποχρεωµένοι να φέρουν αθλητική περιβολή (αθλητικά ρούχα και παπούτσια) καθώς και να έχουν τα απαραίτητα είδη (µαγιό, σκουφάκι, σαγιονάρες και πετσέτα) για τη δοκιµασία της κολύμβησης.

Συνιστούμε στους υποψηφίους να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των σχολών ώστε να αντλήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες.


ΣΧΟΛΗ ΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΠΚΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΣΕ 1.346 ΕΔΩ
ΣΜΥ 1.291 ΕΔΩ
ΣΣΑΣ 2.903 ΕΔΩ
ΣΝΔ 642 ΕΔΩ
Σ.Ι/ ΣΤΥΑ/ΣΥΔ 2.445 ΕΔΩ
ΣΜΥΝ 497 ΕΔΩ
Σ.Α.Ν 279 ΕΔΩ
ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΚΤΩΝ:           9.403

Αλφαβητική Κατάσταση δεκτών Υποψηφίων για Προκαταρκτικές Εξετάσεις
Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.