Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

«Μένουμε Ευρώπη» και σήμερα στο Σύνταγμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Στην πλατεία Συντάγματος επιστρέφουν σήμερα οι διαδηλωτές υπό το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη». Το νέο συλλαλητήριο υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη πραγματοποιείται την ώρα που στις Βρυξέλλες βρίσκονται σε εξέλιξη οι κρίσιμες συνομιλίες για τη συμφωνία με τους εταίρους.

«Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 19:30, καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που νιώθουν την Ευρώπη σπίτι τους, να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις των πόλεών τους φωνάζοντας περήφανα "Μένουμε Ευρώπη"!|», αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα που γίνεται μέσω διαδικτύου και προτίθεται:

«Η αρχή έγινε την Πέμπτη στην Αθήνα. Η αγωνία για το αύριο της πατρίδας μας, έφερε 10 χιλιάδες ανθρώπους στο Σύνταγμα, ξεπερνώντας με διαφορά κομματικές συγκεντρώσεις που συνέχιζαν να μιλούν για ρήξη. Γιατί σε αντίθεση με τους επαγγελματίες διαδηλωτές, δική μας δύναμη είναι μια πλειοψηφία που σταμάτησε να παρακολουθεί την απομόνωση της Ελλάδας με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι συγκεντρώσεις της Δευτέρας δεν ανήκουν σε κανένα, παρά μόνο σε όσους τις γιγαντώσουν με την παρουσία τους. Πολιτικοί φορείς, δημοκρατικά κόμματα, ευσυνείδητοι πολίτες, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε μια γιορτή Δημοκρατίας που μάχεται για την ευρωπαϊκή μας κληρονομιά. Προνομιακοί σύμμαχοι και προκατασκευασμένοι εχθροί δεν υπάρχουν. Μακριά από κομματικές ταμπέλες και συνθήματα μίσους, διαδηλώνουμε περήφανα, ειρηνικά και δημοκρατικά. Όπως ακριβώς θέλουμε την Ελλάδα μας.

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 19:30, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Πάτρα, την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Κέρκυρα, το Βόλο, τη Λήμνο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, γράφεται Ιστορία. Ο φιλευρωπαϊκός χώρος δείχνει τη δύναμη του. Δε θα αφήσουμε κανένα να βάλει τη χώρα στο περιθώριο. Η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη, η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ Ευρώπη. Δεν γύριζουμε πίσω!».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.