Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο μακρύς δρόμος της ανάρρωσης για ένα γενναίο κορίτσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτή είναι η ιστορία της - Δείτε τις φωτογραφίες της.

Στα 13 της η Hannah έχει ήδη δώσει μια μεγάλη, επώδυνη αλλά και νικηφόρα μάχη: με τη σκολίωση. Ήταν εννέα χρονών όταν άρχισε να φορά κηδεμόνα για 23 ώρες την ημέρα με την ελπίδα να έρθει στη σωστή θέση η σπονδυλική της στήλη, κάτι που προσπαθούσε να κρύψει από τους συμμαθητές της.

Ο κηδεμόνας δεν έφερε όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα κι έτσι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση. Η φωτογράφος θεία της κατέγραψε την επώδυνη πορεία της προς την ανάρρωση.

Η Julia Cybularz συγκέντρωσε τις φωτογραφίες αυτές στη συλλογή με τίτλο «Breaking the Girl», ξεκινώντας με τη Hannah να βάζει τον πρώτο της κηδεμόνα και καταγράφοντας όλο το δρόμο που διένυσε με μέχρι την ανάρρωση από τη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία της τοποθέτησαν ράβδους τιτανίου στη σπονδυλική στήλη.

Χρειάστηκε περισσότερο από δύο μήνες αποκατάστασης μετά το χειρουργείο και πλέον είναι έτοιμη να πάει το φθινόπωρο στο γυμνάσιο.

«Παρέμενε για πολύ καιρό κρυμμένη πίσω από τον κηδεμόνα της. Τώρα βρίσκει νέους φίλους, εκδηλώνει τα ενδιαφέροντά της. Η εμπειρία της αυτή τη διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό», εξηγεί η Cybularz.

Δείτε τις φωτογραφίες












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.