Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Έπεσε σε χαντάκι μονοκινητήριο στη Σάμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκτός κινδύνου οι τρεις επιβάτες - Δείτε τις φωτογραφίες.

Σε χαντάκι έπεσε χθες ένα μονοκινητήριο ελικοφόρο αεροσκάφος τύπου Piper 23-250 κατά τη διάρκεια της απογείωσης στο αεροδρόμιο Αρίσταρχος της Σάμου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο, με Πυροσβεστικά οχήματα να σπεύδουν στο σημείο αλλά και ασθενοφόρο για την παροχή βοήθειας στους τρεις επιβάτες (2 γυναίκες, ένας άντρας) από το Ισραήλ, που είναι εκτός κινδύνου.

Η διοίκηση του αεροδρομίου της Σάμου έχει ξεκινήσει ΕΔΕ για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος σύμφωνα με το i-samos.gr. Σήμερα στις 5 το πρωί ειδικό συνεργείο απομάκρυνε από το σημείο το κατεστραμμένο αεροσκάφος και θα μεταφερθεί στην Αμερική αφού εκεί είναι και η κατασκευάστρια εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο αεροσκάφος στις 10 Ιουλίου του 2014 μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Sde Dov του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και μερικούς γύρους έπειτα από εκπαιδευτική πτήση που πραγματοποιούσε, κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Herzliya ο πιλότος έκανε ένα απότομο φρενάρισμα με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονος καπνός στα ελαστικά και στη συνέχεια οι κύριοι τροχοί να ανατιναχθούν. Το αεροπλάνο συνέχισε να τρέχει χωρίς ουσιαστικά τροχούς και σταμάτησε περίπου 150 μέτρα από το τέλος του διαδρόμου.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.