Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην Ομόνοια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Λαϊκή κινητοποίηση για να μπλοκάρουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία»
Σε λαϊκή κινητοποίηση «για να μπλοκάρουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία λαιμητόμο, το νέο αντιλαϊκό πακέτο που φέρνουν να μας φορτώσουν!» καλεί το ΠΑΜΕ την Τρίτη στις 18:00 το απόγευμα στην Ομόνοια.

«Γυρνάμε την πλάτη σε αυτούς που μας θέλουν να βαράμε παλαμάκια στο ρυθμό της κυβέρνησης και των εταίρων της, κλακαδόροι σε μια διαπραγμάτευση που μας σπρώχνει στη φτώχεια για τα κέρδη λίγων. Γυρνάμε την πλάτη στους υπερασπιστές της ΕΕ στις ενώσεις των καπιταλιστών και τους υπηρέτες τους που διαδηλώνουν για το δικαίωμά τους να συνεχίσουν να ζουν από τον ιδρώτα των άλλων, να συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται ακόμα πιο άγρια τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα.

«Δεν έχουμε σχέση με αυτούς! Δεν είμαστε ένα!», αναφέρεται ακόμη και προστίθεται:

«Δεν βάζουμε τα συνθήματα και τους αγώνες μας κάτω από ξένες σημαίες. Δεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα, τις ίδιες ανάγκες, τους ίδιους καημούς και δυσκολίες με τους εκμεταλλευτές μας.

Με τα μονοπώλια ή με τις ανάγκες του λαού! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει! Αγώνας, ρήξη με την ΕΕ και το δρόμο των μονοπωλίων είναι ο δικός μας δρόμος.

Καμία στήριξη στο νέο μνημόνιο όπως και να το ονομάσουν!

Καμία αποδοχή της βάρβαρης και αντιλαϊκής ΕΕ!».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.