Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Επικήρυξε τους αγνώστους που κατέστρεψαν το θερμοκήπιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την εύκολη λύση φαίνεται ότι επέλεξαν κάποιοι, για να επισκευάσουν τις ζημιές που προκάλεσαν στα θερμοκήπιά τους οι θυελλώδεις άνεμοι των δύο τελευταίων ημερών…

Έτσι, χθες τα ξημερώματα, άγνωστοι «σήκωσαν» τα νάιλον από 8 στρέμματα θερμοκήπια στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας, δίπλα μάλιστα από τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών–Πύργου. Αποτέλεσμα, ο πρωινός παγετός να βρει την καλλιέργεια τελείως εκτεθειμένη και να την «κάψει», ενώ ο ιδιοκτήτης του θερμοκήπιου προσφέρει το ποσό των 10.000 ευρώ σε όποιον του δώσει πληροφορίες σχετικά με τους δράστες.



Στα θερμοκήπια, ο ιδιοκτήτης τους είχε βιολογική καλλιέργεια πατάτας, την οποία ο πρωινός παγετός βρήκε τελείως εκτεθειμένη, με αποτέλεσμα η καταστροφή να είναι ολοκληρωτική.

Νωρίς το πρωί που πήγε στα θερμοκήπια του ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του, ενώ αμέσως μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας, όπου υπέβαλε μήνυση.

Μιλώντας στο patrisnews.com, ο ιδιοκτήτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόνο 15.000 ευρώ είναι η αξία των νάιλον. Αν υπολογίσει κανείς τα εργατικά, αλλά και την καταστροφή της καλλιέργειας, η ζημιά ξεπερνά τις 50.000 ευρώ. Τις προηγούμενες ημέρες, είχαν γίνει πολλές ζημιές σε θερμοκήπια της περιοχής από τον αέρα και φαντάζομαι ότι η κλοπή των νάιλον στα δικά μας θερμοκήπια δεν ήταν τυχαία. Ίσως κάποιος ή κάποιοι να ήθελαν να επισκευάσουν τα θερμοκήπια τους, καταστρέφοντας τα δικά μας μαζί με την καλλιέργειά μας. Γι’ αυτό το λόγο, προσφέρω αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον μου δώσει πληροφορίες σχετικά με τους δράστες».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.