Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Απόσυρση ΙΧ: Ανοιξε μετά από 2 εβδομάδες το μηχανογραφικό σύστημα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτο και όμως ελληνικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός πως ενώ ισχύει κανονικά το μέτρο της απόσυρσης δεν μπορεί να εφαρμοστεί από τις αρχές του 2015 εξαιτίας του μηχανογραφικού συστήματος!

Ωστόσο λίγο μετά την ανάρτηση του Enikonomia το υπουργείο άνοιξε τελικά την ηλεκτρονική βάση δεδομένων και πλέον ολοκληρώνονται οι διαδικασίες της απόσυρσης κανονικά...

Ωστόσο μέχρι και το πρωί της 14ης Ιανουαρίου το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δεν είχε προβλέψει από τις αρχές του έτους ώστε να ανοίξει η ηλεκτρονική βάση δεδομένων στα Κέντρα Ανακύκλωσης της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ) και να ολοκληρώνονται οι διαδικασίες απόσυρσης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εφαρμοστεί το μέτρο!

Αν και είχαν περάσει ήδη 2 εβδομάδες από την έλευση της νέας χρονιάς οι υπάλληλοι στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων φαίνεται πως ασχολούνται μόνο με τις επερχόμενες εκλογές «παγώνοντας» το μέτρο της απόσυρσης οχημάτων που θα επιφέρει έσοδα στα κρατικά ταμεία.

Αλλά όπως φαίνεται οι μόνοι που ενδιαφέρονται είναι οι ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων οι οποίοι απέσυραν τα οχήματά τους αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν «δει» το όφελος της απόσυρσης...


Πηγή: http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.