Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κάρτες του ΟΑΣΑ με έκπτωση για μέλη της ΟΛΜΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διαδικασία χορήγησης στους δικαιούχους.

Σε συνέχεια της από 22/10/2014 εγγράφου της ΑΔΕΔΥ σχετικά με τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, γίνεται γνωστό από την ΟΛΜΕ ότι με βάση τη νέα συμφωνία και τη σύμβαση για την ενιαία και μοναδική κάρτα απεριορίστων διαδρομών, θα χορηγηθούν στα φυσικά μέλη της ΑΔΕΔΥ οι κάρτες σύμφωνα με τα παρακάτω:

Ετήσια κάρτα απεριόριστων διαδρομών:

320 ευρώ - 15%= 272 ευρώ

Εξαμηνιαία κάρτα απεριόριστων διαδρομών:

165 ευρώ - 13% = 143,55 ευρώ

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιάς-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι όλα τα φυσικά μέλη της ΑΔΕΔΥ έχουν το δικαίωμα να πάρουν τη νέα κάρτα.

Όσον αφορά τους μέχρι σήμερα κατόχους, με βάση την περσινή συμφωνία, ΑΔΕΔΥ-ΟΑΣΑ:

Α. Οι «μεγάλες κάρτες» (δηλαδή οι περσινές για όλα τα μέσα αξίας 364,50 ευρώ) οι οποίες έληγαν 31/1/2015, έχουν πάρει παράταση και θα ισχύουν μέχρι τέλος Φλεβάρη 2015.

Αυτό σημαίνει ότι τα ενδιαφερόμενα φυσικά μέλη θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους στις ΕΛΜΕ τους και να έχουν έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ τους έως τις 23/2/2015.

Β. Για όσους είχαν πέρυσι τις «μικρές κάρτες» (δηλαδή αυτές που δεν ίσχυαν για όλα τα μέσα αξίας 154 ευρώ) και έληγαν στις 31/1/2015, η ισχύ της κάρτας δεν παρατείνεται και ως εκ τούτου θα πρέπει να απευθυνθούν στις ΕΛΜΕ τους.

Αυτό σημαίνει ότι τα ενδιαφερόμενα φυσικά μέλη θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους και να έχουν έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο του ΔΣ της ΕΛΜΕ τους έως τις 25/1/2015.

Στο σημείο αυτό να επισημαίνεται ότι η διαδικασία γίνεται μόνο μαζικά, συλλογικά από τα σωματεία-συλλόγους και όχι ατομικά. Στην περίπτωση που γίνει ατομική κατάθεση φυσικού μέλους τα χρήματα χάνονται.

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο θα χορηγούνται οι κάρτες από τις ΕΛΜΕ με ένα κλικ εδώ.

Δείτε τον τηλεφωνικό κατάλογο των ΕΛΜΕ του Λεκανοπεδίου στον οποίο θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί με ένα κλικ εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.