Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Σοκ από αυτοσχέδια χωματερή νεκρών ζώων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κουφάρια μισοφαγωμένα από λύκους και αδέσποτα σκυλιά - Δείτε φωτογραφίες.

Εικόνες που σοκάρουν. Ψόφια μικρά μοσχάρια χωμένα μέσα σε τσουβάλια και πεταμένα δίπλα σε κουφάρια μεγάλων ζώων μισοφαγωμένα από λύκους και αδέσποτα σκυλιά. Μόλις εκατό μέτρα πιο μέσα από τον δρόμο της παλιάς εθνικής Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, στο ύψος του Πενταλόφου στον δήμο Ωραιοκάστρου σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr.

Ο κ. Σταύρος Λαρχανίδης, που διατηρεί λίγο πιο πέρα από τη χωματερή μονάδα μηχανημάτων θραύσης και διαλογής, τονίζει ότι ασυνείδητοι κτηνοτρόφοι πετούν εκεί τα νεκρά ζώα, δημιουργώντας μια εστία μόλυνσης με βρώμα και δυσωδία που απλώνεται σε ολόκληρη την περιοχή. Τα μικρά μοσχάρια φαινόταν πως ήδη είχαν αρχίσει να τα τρώνε αδέσποτα σκυλιά και λύκοι. Μάλιστα ένας από αυτούς κείτονταν λίγο πιο πέρα πεθαμένος χωρίς βέβαια να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά το γιατί.















Φαίνεται πως αυτή τη χωματερή των νεκρών ζώων την τροφοδοτούν συχνά και ό,τι απομένει στη συνέχεια το σκεπάζουν με χώμα. Σύμφωνα με τον κ. Λαρχανίδη όλα τα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής τρέφονται και μεγαλώνουν από τα κουφάρια των ζώων και στη συνέχεια κυκλοφορούν μέσα στο χωριό του Πενταλόφου. Όπως μας τόνισε σε όσους απευθύνθηκε -από το δήμο μέχρι την διεύθυνση υγιεινής- κανένας δεν στάθηκε ικανός να δώσει λύση.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.