Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Cyta: «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα όλων»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Παρουσίασε λύσεις για άτομα με δυσκολίες στην επικοινωνία.
Με το σύνθημα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα όλων», η Cyta παρουσίασε την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει σε τιμές κόστους στα άτομα με ιδιαίτερες δυσκολίες στην επικοινωνία.

Οι παρουσιάσεις των προϊόντων έγιναν σήμερα, σε Cytashop σε όλες τις πόλεις και εντάσσονται στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Οργανισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, Cyta ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων επικοινωνίας που προσφέρει για άτομα κάθε ηλικίας με δυσκολίες στην ακοή, στην όραση ή στην κίνηση, παρουσιάζοντας ακόμη και σχετικό εξοπλισμό που μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να εξασφαλίσει από τα καταστήματα Cytashop σε όλη την Κύπρο σε τιμές κόστους.

Ξεχωριστή παρουσίαση έγινε για το νέο on line κανάλι εξυπηρέτησης, το Cyta Forum, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί και από άτομα με δυσκολίες στην ακοή, αφού τα γραπτά τους ερωτήματα λαμβάνουν άμεσα γραπτές απαντήσεις μέσω του διαδικτύου.

Για εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου κοινού έγιναν, μεταξύ άλλων, διευθετήσεις ώστε παρουσιάσεις να γίνονται και σε ταυτόχρονη μετάφραση στη νοηματική, ενώ σε όλα τα Cytashop διατίθεται σχετικό ενημερωτικό υλικό σε γραφή braille.

Τις παρουσιάσεις σε όλες τις πόλεις παρακολούθησαν και πολιτειακοί αξιωματούχοι, ανάμεσά τους ο Υπουργός Άμυνας Φώτης Φωτίου, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, o βουλευτής του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης και η Γραμματέας της Γυναικείας Κίνησης των Οικολόγων, Γιαννούλα Μαρκίδου.

Στις δηλώσεις τους οι πολιτικοί επεσήμαναν ότι “η συνεισφορά της Cyta στην κοινωνία είναι αδιαμφισβήτητη και πολύπλευρη. Διαχρονικά έχει στηρίξει τον κόσμο της Κύπρου και εξακολουθεί να το κάνει με κάθε δυνατό τρόπο και η στήριξή της έχει βοηθήσει τον τόπο μας στις πιο δύσκολες στιγμές του. Και τώρα, παρά τα δύσκολα που πέρασε και περνά ως Οργανισμός την τελευταία περίοδο, τίποτα δεν μπορεί να αναιρέσει και να διαγράψει την προσφορά της στην κοινωνία μας, από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι σήμερα, αλλά ούτε και το σημαντικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει και για το μέλλον της χώρας μας.”

Ο Πρόεδρος της Cyta Χρίστος Πατσαλίδης παρέδωσε στον Πρόεδρο της ΚΥΣΟΑ Χριστάκη Νικολαΐδη δωροκάρτες συνολικής αξίας €15.000 για ενίσχυση του έργου της, καθώς και όλων των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία που εκπροσωπεί.

Η προσφορά της Cyta έγινε στη μνήμη του Πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη. O κ. Νικολαΐδης ευχαρίστησε τη Cyta για τη γενναιόδωρη προσφορά και τη συνεχή στήριξη της δηλώνοντας ταυτόχρονα την ανησυχία του κατά πόσον θα συνεχίσει να είναι τόσο έμπρακτα δίπλα στις ευάλωτες ομάδες και μετά από πιθανή ιδιωτικοποίηση της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.