Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Στο ΕΣΠΑ η προσθήκη νέου κτιρίου στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο προϋπολογισμός θα φθάσει τα 3,1 εκ. ευρώ
.
Ύστερα από θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της περιφέρειας Πελοποννήσου, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η προσθήκη αιθουσών στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδος, με συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης 3.166.400 ευρώ.

Το έργο αφορά την κατασκευή ενός διώροφου κτιρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει τους χώρους και τις αίθουσες που είναι απαραίτητοι για την πλήρη και σωστή λειτουργία του μουσικού σχολείου, το οποίο λειτουργεί σήμερα μόνο ως γυμνάσιο και οι χώροι δεν είναι κατάλληλοι. Με την προσθήκη του νέου κτιρίου θα λειτουργήσει και το Μουσικό Λύκειο, δίνοντας την δυνατότητα το σχολείο να εξυπηρετεί 170 μαθητές.

Η συνολική μεικτή επιφάνεια του μουσικού σχολείου θα είναι 3.513 τμ και θα περιλαμβάνει 8 αίθουσες 6 εργαστήρια, χώρους διοίκησης, ιατρείο, μικρά γραφεία για ενημέρωση γονέων, γραφείο συλλόγου γονέων, βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο, χώρος κουζίνας, βοηθητικούς χώρους, γυμναστήριο και αποθήκη οργάνων γυμναστικής.

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε και η αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από την πηγή Σαβαλά Αρκαδίας με συνολικό προϋπολογισμό 4.934.339,80 ευρώ.

Το έργο αφορά την αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου που υδροδοτεί πολλά χωριά των Δήμων Γορτυνίας και Μεγαλόπολης από τη πηγή Σαβαλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.