Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Προφυλακίστηκαν δύο για τον βιασμό της τενίστριας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την αποφυλάκιση των τριών εκ των πέντε κατηγορουμένων για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της Αμερικανίδας τενίστριας, κατά τη διάρκεια ξέφρενου πάρτι σε ξενοδοχείο στον Μαραθώνα, ζητεί ο εισαγγελέας με πρότασή του προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι πέντε άνδρες, δύο Γάλλοι αθλητές, ένας Γερμανός προπονητής και δύο γαλλικής και ρουμανικής υπηκοότητας εργαζόμενοι ως ανιματέρ στο ξενοδοχείο, φέρεται ότι τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου 2013 βίασαν την 26χρονη αθλήτρια, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ ένας εξ αυτών μαγνητοσκόπησε τις βίαιες πράξεις τους.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού από περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού, της απλής συνέργειας στον βιασμό και της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου.

Μετά τις απολογίες τους στην 6η τακτική ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί προφυλακιστέοι και όλοι πλην ενός κατέθεσαν προσφυγή στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο κατά των ενταλμάτων προσωρινής κράτησης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.