Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Το Ναύπλιο το καλοκαίρι θα πλημμυρίσει με… νότες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκρατήστε τις ημερομηνίες για το 25ο Φεστιβάλ Μουσικής: Από τις 24 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου.

Αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό όχι μόνο για το Ναύπλιο, αλλά για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου: Δεν είναι άλλο από το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Ναυπλίου που θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου.

Πρόκειται για θεσμό διεθνώς αναγνωρισμένο, που προσελκύει μεγάλα ονόματα από το χώρο της μουσικής και ευθυγραμμίζεται με τις κατακτήσεις και τις ανησυχίες της σύγχρονης εποχής.

Η φετινή διοργάνωση είναι επετειακή και, όπως ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Γιάννης Βακαρέλης, το φεστιβάλ επιστρέφει με ένα πρόγραμμα πλούσιο και ποικίλο σε αισθητικές αναζητήσεις και καλλιτεχνικές κατηγορίες με καλλιτέχνες από εννέα χώρες.

«Λόγω αυτής της χρονικής συγκυρίας, το φεστιβάλ μετατρέπεται σε μια ανοιχτή γιορτή της πόλης και των πολιτών της, οι οποίοι το ανέδειξαν στο μακροβιότερο και κορυφαίο φεστιβάλ του δήμου», τόνισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων και προσέθεσε πως «ευελπιστούμε ότι η επετειακή φετινή διοργάνωση θα λειτουργήσει ως πεδίο μνήμης πολιτιστικών κατακτήσεων ενός τετάρτου αιώνα και θα χαράξει τον πολιτιστικό προσανατολισμό του δήμου και της πόλης του Ναυπλίου για τα επόμενα χρόνια».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.