Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Χαροπαλεύει πυγμάχος!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άλλη μια φορά που μια μάχη σε ένα ρινγκ καταλήγει με έναν εκ των δύο αθλητών να χαροπαλεύει.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πυγμάχος, Νικ Μπλάκγουελ. Ο βρετανός μποξέρ μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου μετά το τέλος του αγώνα του με τον Κρις Γιούμπαγκ Τζούνιορ για τη ζώνη του πρωταθλητή στην κατηγορία μεσαίων βαρών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ ο Μπλάκγουελ είχε χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα στο κεφάλι και στο μάτι με αποτέλεσμα να έχει εσωτερική αιμορραγία και οι γιατροί να τον έχουν σε τεχνητό κόμα.

Οι γιατροί επισημαίνουν ότι στις περιπτώσεις αυτές πρόκειται για τη συνήθη διαδικασία που ακολουθείται για να περιοριστούν οι κίνδυνοι για τον αθλητή που έχει υποστεί τέτοια χτυπήματα.



Ωστόσο, η περιπέτεια αυτή του Μπλάκγουελ έχει συγκλονίσει όλο τον χώρο της πυγμαχίας, με πυγμάχους να εκφράζουν την ανησυχία τους και να εύχονται στον Μπλάκγουελ να αναρρώσει γρήγορα.

Μέχρι και ο αντίπαλος του στο ρινγκ έγραψε στο twitter: «Είχες έναν πραγματικά θαυμάσιο αγώνα σήμερα. Απέδειξες ότι είσαι ένας μεγάλος μαχητής. Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο ρινγκ», έγραψε ο Γιουμπανκ Τζούνιορ.




Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.