Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η 3χρονη που εμπνέει με τη δύναμή της μέσω Instagram

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κοριτσάκι που διαγνώστηκε με λευχαιμία αλλά δεν σταματά να χαμογελά.

Η μικρή Ivy είναι ένας μαχητής της ζωής και η 32χρονη μαμά της, Nicole Jamieson αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της μέσω Instagram για να δώσει δύναμη, κουράγιο και να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους.

Η μητέρα της 3χρονης είχε φτιάξει έναν λογαριασμό για εκείνη στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο πριν από περίπου ένα χρόνο για να ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες με τα πολύχρωμα και χαρούμενα ρούχα της. Όμως, τον Οκτώβριο του 2015 το προφίλ της Ivy άλλαξε και οι πολύχρωμες εικόνες της μικρής αντικαταστάθηκαν με την καταγραφή της μάχης της κατά της λευχαιμίας. «Η Ivy ήταν άρρωστη για περίπου έξι εβδομάδες πριν διαγνωστεί με την ασθένεια. Ήταν πολύ νωθρή, χλωμή και ήθελε συνεχώς να κοιμάται, αν και ήταν ένα πολύ δραστήριο και παιχνιδιάρικο μικρό κορίτσι. Ο γιατρός είπε ότι ήταν γρίπη αλλά αποφασίσαμε να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη και έτσι βρήκαμε ότι υπήρχε πρόβλημα στο συκώτι της και έπρεπε να κάνουμε περισσότερες εξετάσεις» είπε η Nicole στη Daily Mail Αυστραλίας. Λίγες ώρες αργότερα έμαθαν τα νέα που θα τους άλλαζαν τη ζωή.

Την επόμενη μέρα, η Ivy διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και από τότε δίνει τη δική της μάχη. Οι γιατροί μάλιστα την ενημέρωσαν ότι ανήκει στους ασθενείς υψηλού κινδύνου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και σε χειρουργικές επεμβάσεις. Όπως λέει η μαμά της, η 3χρονη γνωρίζει ότι είναι άρρωστη απλώς δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ασθένεια έχει. Δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της και είναι ένα αισιόδοξο παιδί. «Της αρέσει να φωτογραφίζεται και παίρνει πόζες για να ανεβάσουμε εικόνες της στο Instagram» λέει η μητέρα και αποκαλύπτει ότι εισπράττει μεγάλη υποστήριξη, αγάπη και θετικά σχόλια από τον κόσμο. Αυτό το αντιλαμβάνεται και η τρίχρονη που ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέες θεραπείες στο τέλος του Μαρτίου και απολαμβάνει, όπως λέει η μαμά της, να της διαβάζει τα μηνύματα υποστήριξης από το διαδίκτυο. Η θεία της μικρής Ivy έχει δημιουργήσει και μια σελίδα για όσους μπορούν να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν την οικογένεια καθώς τα έξοδα για τις θεραπείες είναι πολλά.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.