Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η ανατριχιαστική ερημιά του κάποτε πολύβουου θεματικού πάρκου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια τραγωδία το σημάδεψε - Δείτε τις φωτογραφίες.

Σε αυτό το πάρκο της Disney δεν ακούγονται χαρούμενες φωνές παιδιών που απολαμβάνουν τα παιχνίδια, νερά να τρέχουν στις νεροτσουλήθρες, η ευχάριστη βαβούρα ανθρώπων που διασκεδάζουν.

Σε αυτό το πάρκο βασιλεύει η σιωπή, καθώς παραμένει εγκαταλελειμμένο και έρημο εδώ και 15 χρόνια.

Ο φωτογράφος Seph Lawless, σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει πλέον απαγορευτικό εισόδου στο Disney World ακριβώς λόγω των παρακάτω φωτογραφιών που ο ίδιος τράβηξε, με τη φύση να έχει ανακαταλάβει τις τσουλήθρες κι άλλες εγκαταστάσεις που έχουν πια εγκαταλειφθεί.

Το Disney's River Country water park άνοιξε ως το πρώτο υδάτινο πάρκο της Walt Disney World το 1976 και αφότου έκλεισε το 2001, αφέθηκε στην εγκατάλειψη.

Το μόνο άλλο πάρκο της Disney που έχει κλείσει, το Discovery Island, έχει επίσης αφεθεί στη φθορά του χρόνου, σύμφωνα με τον Lawless που κατάφερε μόνο να πλησιάσει για να βγάλει μερικές φωτογραφίες από το εξωτερικό του. Και τα δύο βρίσκονται στην περιοχή Bay Lake της Φλόριντα, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.

Και τα δύο ήταν δημοφιλείς προορισμοί οικογενειών και «παράδεισος» για τα παιδιά που λάτρευαν τα παιχνίδια στο νερό.

Το River Country, που σήμερα μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου, ήταν το σκηνικό μιας τραγωδίας που σημειώθηκε το 1980, όταν ένα μικρό αγόρι, επισκέπτης του πάρκου, πέθανε από κάτι εξαιρετικά σπάνιο, μια σπάνια αμοιβάδα που μπήκε στη μύτη του και παρέλυσε το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλό του.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο, που επικαλείται μαρτυρίες εργαζομένων στη Bay Lake όπου βρίσκεται το πάρκο, η λίμνη είναι πολύ επικίνδυνη για κολύμπι. Όπως ο ίδιος λέει, βασιζόμενος στις περιγραφές τους, οι βάρκες και τα νυχτερινά πυροτεχνήματα μόλυναν τη λίμνη τόσο πολύ που οι άνθρωποι που ψαρεύουν εκεί δεν πρέπει να τρώνε τα αλιεύματά τους επειδή είναι τοξικά.


























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.