Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η «Μαύρη Χήρα» με τα πολλά πρόσωπα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς έπεφταν στα νύχια της τα υποψήφια θύματά της - Τους «έγδυνε» οικονομικά και τους δηλητηρίαζε.

Με μια πρώτη ματιά δείχνει μία γλυκιά γιαγιά ικανή μόνο να παίζει με τα εγγόνια της και να ετοιμάζει ένα ζεστό φαγητό για το οικογενειακό τραπέζι. Κι όμως η εικόνα αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πίσω από το αγγελικό πρόσωπο κρύβεται μία σατανική γυναίκα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει τα σχέδιά της.

Η Melissa Ann Shepard από το Χάλιφαξ του Καναδά θεωρείται μία από τις πιο επικίνδυνες γυναίκες του Καναδά. Έχει χαρακτηριστεί ως η «μαύρη χήρα του Διαδικτύου» μετά από τη δημοσιότητα που έχουν πάρει τα «κατορθώματά» της.

Η 80χρονη σήμερα ηλικιωμένη αποφυλακίστηκε μετά από τρία χρόνια εγκλεισμού επειδή δηλητηρίασε τον τελευταίο σύντροφό της και μάλιστα στον μήνα του μέλιτος. Το «βιογραφικό» της είναι πολύ πλούσιο.

Σε αυτό περιλαμβάνονται ένας φόνος, απόπειρες φόνου, δηλητηριάσεις ενώ έχει «σηκώσει» χιλιάδες δολάρια από άνδρες που είτε παντρεύτηκε είτε είχε ερωτική σχέση μαζί τους. Αποφυλακίστηκε υπό όρους λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ η αστυνομία της περιοχής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί για την επικινδυνότητα της.



Στόχος της οι ηλικιωμένοι, μοναχικοί άντρες που ψάχνουν συντροφιά. Συνηθίζει να τους προσεγγίζει, να τους ναρκώνει και στη συνέχεια να αδειάζει τους λογαριασμούς τους. Η είδηση ότι αφέθηκε ελεύθερη προκάλεσε έντονη ανησυχία στον Καναδά. Στους όρους αποφυλάκισης, απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τις οικογένειες των θυμάτων της και να συνάψει ερωτικές σχέσεις με οποιονδήποτε αν προηγουμένως δεν έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία σκοπεύει με τη σειρά της να προειδοποιήσει τα νέα υποψήφια θύματά της.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η δράση της ξεκινάει κάπου τη δεκαετία του ’70. Μεταξύ 1977 και 1990, η Shepard είχε καταδικαστεί για περισσότερες από 30 περιπτώσεις απάτης αλλά ήταν μόλις το 1992 που της αποδόθηκε ο τίτλος της «Μαύρης Χήρας» καθώς βρέθηκε ένοχη για τον φόνο του συζύγου της, Gordon Stewart τον οποίο νάρκωσε και στη συνέχεια πάτησε δύο φορές με το αυτοκίνητό της. Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση αλλά τελικά εξέτισε μόνο το 1/3 της ποινής της.


Η Melissa Ann Shepard με τον Gordon Stewart

Μάλιστα σε μία συνέντευξή της είχε πει παρουσιάσει τον εαυτό της ως «κακοποιημένη σύζυγος» και υποστήριξε ότι ο σύζυγός της είχε μπει φυλακή για τον ξυλοδαρμό της. Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό ως αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο προς απογοήτευσή της.



Το 2001, σε ηλικία 65 ετών παντρεύτηκε, τον 83χρονο Robert Friedrich, τον οποίο και γνώρισε σε σάιτ γνωριμιών. Μετακόμισε στη Φλόριντα για να μείνει μαζί του. Εκείνος πέθανε 10 μήνες αργότερα από καρδιακή προσβολή αφήνοντάς της στη διαθήκη του πολλά χρήματα. Ωστόσο οι αρχές δεν μπόρεσαν να αποδείξουν κάτι εις βάρος της, αν και ο γιος του άτυχου άντρα επέμενε ότι η διαβολική γυναίκα έδινε στον σύζυγό της έναν πολύ δυνατό συνδυασμό φαρμάκων που επιβάρυνε την καρδιά του.



Η σατανική γυναίκα είπε να μην χάσει χρόνο αναζητώντας το νέο θύμα της. Τρία χρόνια αργότερα, το 2004 γνώρισε και πάλι στο διαδίκτυο τον Alex Strategos. «Αρχικά φαινόταν μία πολύ γλυκιά κυρία» λέει ο 73χρονος στο BBC. Η Shepard μετακόμισε στο σπίτι του στη Φλόριντα και μόλις στον πρώτο μήνα που έμεναν μαζί εκείνος νοσηλεύτηκε αρκετές φορές.

Ο γιος του υποψιάστηκε κατευθείαν εκείνη αφότου βρέθηκε ναρκωτική ουσία στο αίμα του. Ο Strategos πιστεύει ότι έβαζε το ναρκωτικό στο παγωτό που του προσέφερε πολλές νύχτες για να τον… γλυκάνει. Η αστυνομία δεν κατάφερε και πάλι να αποδείξει κάτι εις βάρος της μέχρι που ανακαλύφθηκε ότι έλειπαν μυστηριωδώς χρήματα από τον λογαριασμό του 73χρονου. Η Shepard καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για πλαστογραφία και ληστεία.

Η Melissa Ann Shepard με τον Alex Strategos

Το 2013, μετακόμισε και χτύπησε την πόρτα του γείτονά της του 75χρονου Fred Weeks, λέγοντας του ότι είναι μία μοναχική γυναίκα και ότι αφού είναι και εκείνος μόνος, μιας και η γυναίκα του είχε πεθάνει, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ενώσουν τις μοναξιές τους. Ο γάμος έγινε σε χρόνο dt και έφυγαν για ταξίδι του μέλιτος. Εκεί τον «τάιζε» δόσεις ηρεμιστικών. Κάποια στιγμή εκείνος έπεσε από το κρεβάτι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν τι πήγαινε στραβά μαζί του. Ξαναβρέθηκε λοιπόν στη φυλακή.



Την προηγούμενη εβδομάδα απελευθερώθηκε έπειτα από τρία χρόνια στη φυλακή και ήδη έχει σημάνει συναγερμός. Μάλιστα η αστυνομία τής έχει απαγορεύσει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του οποίου συνήθως ψάρευε τα θύματά της ενώ είναι υποχρεωμένη να τους ενημερώσει εάν κάνει κάποια αλλαγή στην εμφάνισή της και εάν συνάψει οποιαδήποτε σχέση ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να προειδοποιήσουν το νέο της σύντροφο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.