Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Oνειρεύεστε να γίνετε αστροναύτες; H NASA αναζητά συνεργάτες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για πολλούς το όνειρο να γίνουν αστροναύτες δε φαντάζει πια και τόσο απατηλό,δεδομένου ότι η NASA ψάχνει αστροναύτες για να επανδρώσουν την πρώτη της αποστολή στον πλανήτη Άρη!

Μάλιστα , η εθνική διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ δημοσίευσε επίσημο δελτίο τύπου στο οποίο ανακοινώνει τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και τα προσόντα των κατάλληλων υποψηφίων. Να σημειωθεί πως οι αιτήσεις ξεκίνησαν από τις 14 Δεκεμβρίου και απευθύνονται μόνο σε Αμερικανούς.



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση όσοι καταθέσουν – και μάλιστα online – την αίτησή τους, θα πρέπει να διαθέτουν πανεπιστημιακό δίπλωμα (όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο) σε βιολογία, μηχανολογία, φυσικές επιστήμες, μαθηματικά ή στην επιστήμη των υπολογιστών. Οι επιλαχόντες θα «περάσουν» το λιγότερο 1.000 ώρες εκπαίδευσης προκειμένου να μάθουν τον χειρισμό ενός διαστημόπλοιου και εν γένει την ορθή συμπεριφορά εντός του, ενώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα πρέπει να αποδείξουν ότι και το σώμα τους μπορεί να αντεπεξέλθει στην όλη εμπειρία.

Η NASA θα ανακοινώσει στα μέσα του 2017 τους υποψήφιους που «πέρασαν» όλες τις δοκιμασίες και φυσικά θα μπορέσουν, κάποια στιγμή στο μέλλον, να ταξιδέψουν στον Κόκκινο Πλανήτη!

Δείτε το βίντεο εδώ:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.