Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Αθώος ο εκατομμυριούχος που «γλίστρησε και κατά λάθος διείσδυσε»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γλίτωσε ο 46χρονος Ehsan Abdulaziz από την κατηγορία για βιασμό 18χρονης.

Σάλο προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο 46χρονος εκταομμυριούχος Ehsan Abdulaziz ο οποίος απολογήθηκε για τις κατηγορίες βιασμού λέγοντας πως «γλίστρησα και κατά λάθος έγινε η διείσδυση».

Μετά τη δίκη του στο Southwark, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε το προνόμιο να παρουσιάσει τα στοιχεία που τον αθωώνουν σε μια εικοσάλεπτη ακρόαση κλειστή για το κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κατηγορούμενος βρέθηκε αθώος στην κατηγορία του βιασμού με το δικαστήριο να αποδέχεται την εκδοχή του για το πώς συνέβησαν τα πράγματα.

Το μοιραίο βράδυ για την 18χρονη άτυχη κοπέλα ξεκίνησε όταν διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο Cirque Le Soir, στο West End του Λονδίνου μαζί με μία 24χρονη φίλη της. Ο 46χρονος Ehsan Abdulaziz, βρισκόταν εκεί και όλα ξεκίνησαν όταν πρότεινε στις δύο κοπέλες να τις γυρίσει σπίτι.

Τελικά οι τρεις τους οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα του εκατομμυριούχου. Η 18χρονη είπε πως το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι να ξυπνά σ και να τον βλέπει από πάνω της να τη βιάζει. «Τι κάνεις;» τον ρώτησε και εκείνος απάντησε «όλα είναι εντάξει», υποδεικνύοντας ότι η φίλη της κοιμόταν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.