Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

20 bazaar για πρωτότυπες και οικονομικές χριστουγεννιάτικες αγορές!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα γιορτινά bazaar οργανώνονται το ένα μετά το άλλο σε διάφορες γωνιές της πόλης!

Χριστουγεννιάτικα παζάρια με πρωτότυπα και χειροποίητα προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές όπου μπορείτε να προμηθευτείτε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

PazarT 2015 στο Open C.A.S.E. 303
Το Open C.A.S.E. 303 και δέκα έξι καλλιτέχνες και δημιουργοί σας προσκαλούν στο PazarT 2015, μια γιορτινή αγορά αντικειμένων τέχνης και δημιουργίας από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.
Στο PazarT μπορείτε να βρείτε αντικείμενα τέχνης και design, κοσμήματα από φυσικά υλικά, ημιπολύτιμες πέτρες και ύφασμα, χειροποίητες τσάντες, τσαντάκια από μετάξι και βελούδο, πλεκτά αξεσουάρ, eternity scarfs και εσάρπες, καθρέφτες, γούρια, χρηστικά αντικείμενα, συσκευασμένες λιχουδιές. Κατά τη διάρκεια του PazarΤ 2015 μπορείτε επίσης να γευθείτε νόστιμες χειροποίητες λιχουδιές από τη Χαρά Γιαννακοπούλου
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες και δημιουργοί:
Antel Artinian / Χαρά Γιαννακοπούλου / Design the Day / Γιούλη Ζουμπούλη / Κική Κλαυδιανού / Μάρω Κοζάνη / Βαγγελιώ Κοντού / Ναταλία Μοσχάκου / Noel by E / Μαρίνα Ντούνη / Βούλα Πριοβόλου / Αφροδίτη Πριοβόλου / Μαριέλλα Ρίζου / Ελένη Σπανουδάκη / Κατερίνα Τζιωτάκη / We design
INFO: Open C.A.S.E. 303 – Center for Arts, Science & Education: Λ. Κηφισίας 303, Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 18.00-22.00, Σάββατο και Κυριακή 12.00-21.00

Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»
Από 1 έως 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ». Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στο The Mall Athens στο Μαρούσι και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων δώρων, φτιαγμένα με μεράκι και καλαισθησία από τους νέους του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στα Εργαστήρια Κατάρτισης. Η συμμετοχή όλων θα προσφέρει χαρά και ικανοποίηση στους νέους του οργανισμού και παράλληλα θα στηρίξει τις προσπάθειες για εκπαίδευση και κοινωνική αποδοχή των ατόμων αυτών με τις "Ιδιαίτερες Ικανότητες". Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».
INFO: The Mall Athens: Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Ώρες Λειτουργίας: 09.00 - 21.00

Χριστουγεννιάτικη εορταγορά στο Βιβλιοπωλείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων
Το Βιβλιοπωλείο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται σε μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εορταγορά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προσκαλεί το κοινό να την επισκεφτεί και να διαλέξει ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή βιβλίων, αφισών και καρτών, που θα αποτελέσουν μία ξεχωριστή πρόταση στην επιλογή χριστουγεννιάτικων δώρων.
Η εορταγορά θα λειτουργεί από 1 έως 23 Δεκεμβρίου και από 28 έως 30 Δεκεμβρίου, και θα υποδέχεται τους φίλους του βιβλίου και όλους όσους επιθυμούν να χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δώρα σε προσιτές τιμές (βιβλία και αφίσες από 1 ευρώ, κάρτες από 0,5 ευρώ). Τα βιβλία που διατίθενται αποτελούν εκδοτική παραγωγή του Οργανισμού, που επικεντρώνεται στην ιστορία και τον πολιτισμό της Αθήνας και πραγματεύονται θέματα όπως η ζωγραφική, η χαρακτική, ο κινηματογράφος, ο αθλητισμός, αλλά και η ιστορία της χώρας μας. Πρόκειται για πολυτελείς εκδόσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εμπνευσμένα κείμενα, που καταγράφουν ένα σημαντικό τμήμα από τη σύγχρονη πολιτιστική ιστορία της πόλης μας.
INFO: Ακαδημίας 50, στάση Μετρό Πανεπιστήμιο, Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 9π.μ.- 9μ.μ. και Δευτέρα έως Σάββατο 9π.μ.- 9μ.μ.

ART BAZAAR στον εκθεσιακό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου
Ένα τριήμερο ART BAZAAR θα διοργανωθεί στο κέντρο της Αθήνας στον εκθεσιακό χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με τη συμμετοχή νέων και καταξιωμένων δημιουργών. Οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν έργα ζωγραφικής, μικρά γλυπτά, ευφάνταστα αντικείμενα, πρωτότυπες κατασκευές για δώρα, χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα κατασκευασμένα ή ζωγραφισμένα, αξεσουάρ και άλλες μοναδικές προτάσεις.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα από αυθεντικά, χειροποίητα και ποιοτικά έργα σε πολύ προσιτές τιμές, ξεκινώντας από 10€. Το ART BAZAAR θα φιλοξενήσει την εμψυχωτική καλλιτεχνική ομάδα «Άγγελοι της χαράς» που θα παρουσιάσει μουσικά happenings.
INFO: Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος (Πλ. Κολωνακίου 2) 4oς όροφος, Ώρες Λειτουργίας: Opening day – Πέμπτη 12.00 – 22.00 μ.μ. | Παρασκευή, Σάββατο 12.00 – 20.00 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικο Baxaar του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του που ξεκινάει από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου στον χώρο του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην οδό Τριπόδων 23 στην Πλάκα. Δωράκια με άρωμα παλιού σχολικού βιβλίου: βιβλία, κοσμήματα, γούρια, καδράκια, αφίσες, στολίδια, αλλά και το μικρό μας βιβλιοπωλείο, θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Τα έσοδά του ενισχύουν τη λειτουργία του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και τον εμπλουτισμό των συλλογών του. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, παραμύθια και εργαστήρια με κατασκευές περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να τους κρατήσουν συντροφιά. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου μπορείτε να δείτε και έκθεση με παλιά παιχνίδια από τη συλλογή του Δημήτριου Κοντολέων.
INFO: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Xeblogarisma
To ξεblogάρισμα για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 12, 13 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Φέτος εξ αιτίας των έκτακτων συνθηκών μέρος των εσόδων θα δοθεί σε τρέχουσες ανάγκες των προσφύγων. Στο μπαζάρ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, θα βρείτε χριστουγεννιάτικα χειροποίητα στολίδια, τα «πατροπαράδοτα» τσίπουρα και ρακόμελά μας, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, πολλούς τίτλους βιβλίων από δεύτερο χέρι σε τιμές από 0,50 έως 5 ευρώ, μεταχειρισμένα είδη όπως ρούχα με 2 ευρώ, είδη διακόσμησης, κοσμήματα και πολλά άλλα. Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις όπως αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από την ομάδα «Υφάντρες των Παραμυθιών» και η πολύ πετυχημένη κάθε χρόνο λαχειοφόρος μας με πολλά δώρα όπως διαμονή σε ξενώνες, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, θεραπευτικές συνεδρίες κ.ά.
INFO: Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 (ΜΕΤΡΟ Θησείο), Ώρες Λειτουργείας: Σάββατο 12/12: 11.00 - 20.00 | Κυριακή 13/12 : 11.00 - 19.00

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Μονάδας Εφήβων - ΟΚΑΝΑ
Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και η Μονάδα Εφήβων-Νέων «ΑΤΡΑΠΟΣ» του ΟΚΑΝΑ διοργανώνουν ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι γεμάτο καλλιτεχνικές δημιουργίες και όμορφες γεύσεις μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα που θα γίνει στις 12 και 13 Δεκεμβρίου. Η ανάγκη για προσωπική επαφή, μοίρασμα και θετική ενέργεια αποτελούν τα συστατικά εκείνα που καθιστούν το Bazaar της Μονάδας Εφήβων θεσμό και σημείο συνάντησης κάθε χρόνο. Μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό, με ευχάριστη διάθεση και αισιοδοξία σας περιμένουν να θαυμάσετε τις καλλιτεχνικές δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει οι γονείς του προγράμματος και να σας προσφέρουν γαστρονομικές γεύσεις και ζεστό καφέ. Τα έσοδα από το Bazzar διατίθενται προς όφελος των μελών του προγράμματος και τα διαχειρίζεται ο Σύλλογος Γονέων της «ΑΤΡΑΠΟΥ».
INFO: Μονάδα Εφήβων Νέων «Ατραπός», Βαρβάκη 9 Γκύζη, Αθήνα, Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 12/12 10.00 - 20.00 | Κυριακή 13/12 10.00 - 20.00

Χριστουγεννιάτικο Pop Up shop της Ελληνικής Ομάδας του Etsy
Η ελληνική ομάδα του Etsy (ιστός επιχειρηματιών που πουλούν τα προϊόντα τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας) αποτελείται από ένα γκρούπ ταλαντούχων δημιουργών χειροποίητων αντικειμένων. To κατάστημα της ομάδας θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 11/12 έως και την Κυριακή 13/12 και θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που κυμαίνεται από ρούχα και κοσμήματα έως είδη σπιτιού και παιδικά παιχνίδια.
Έτσι σας προσκαλούν, να ψωνίσετε για τα Χριστούγεννα και να συζητήσουμε για το etsy πίνοντας ζεστό καφέ!
Συμμετέχοντες: AntigoniCreations /coocoovaya /EleinsKingdom /eniJewellery / ILaBoom /LittleRocks/Loulalalou/ReginaTrifeau /thepinqueenshop / thewanderingworkshop/totalhandmadeD / MadForCraftGR /RooftopCo /semioX/ WireMyTree /xroma/ zdrop
INFO: Βεϊκου 6, Μακρυγιάννη, Αθήνα , Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 11/12 : 12.00 έως Κυριακή 13/12 : 11.00

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Κοπερτί
Η χριστουγεννιάτικη διάθεση έχει ήδη «ντύσει» το Κοπερτί και όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Δώρα, μουσικές κι εκπλήξεις περιμένουν όσους βρεθούν εκεί, αλλά κι ένας καλός σκοπός, αφού τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θέρμης και του Συλλόγου Γονέων των Παιδιών με Ρευματοπάθειες.
INFO: Βασ. Όλγας 71 και 28ης Οκτωβρίου 15 (στάση: Λαογραφικό Μουσείο), Ώρες: 11.30 - 15.30

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ SAPT Hellas
Η SAPT HELLAS (Mη Κερδοσκοπική Εταιρία -Δράση για τα αδέσποτα -Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδας) διανύουν τον ενδέκατο χρόνο «ζωής» τους ως οργάνωση και διοργανώνουν το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ τους που θα διαρκέσει 3 μέρες από την Παρασκευή 11/12 έως και Κυριακή 13/12. Ερχόμενοι στο μπαζάρ ενισχύετε την προσπάθειά τους στα σχολεία και στα ιδρύματα για παιδιά ή ενήλικες με αναπηρίες. Οι σκύλοι της ομάδας συμβολίζουν πολλά και «διαδίδουν» καθημερινά πολλά σημαντικά μηνύματα, διότι εκτός από ημίαιμοι, ήταν όλοι τους κάποτε αδέσποτοι, έχουν υιοθετηθεί και εκπαιδευτεί από εμάς και βοηθούν παιδιά και μεγάλους ευαισθητοποιώντας τους και προσφέροντας σε ΑμεΑ θεραπευτική επαφή (Pet-Assisted Therapy). Στο μπαζάρ μπορείτε να πάρετε αλλά και να δωρίσετε διάφορα είδη όπως: τολίδια, κεριά, κοσμήματα, διακοσμητικά πάσης φύσης, αξεσουάρ (φουλάρια, σκούφοι, γάντια, τσάντες, κασκώλ), ηλεκτρικές μικροσυσκευές, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, σαπουνάκια, και, φυσικά (!!!) όλα τα είδη για σκύλους (λουριά, περιλαίμια, κρεββατάκια, ρούχα για μικρόσωμους τετράποδους, λιχουδιές, είδη για περιποίηση κ.λπ.) και γάτες!
INFO: Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι. Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 11/12: 18.00-21.00, Σάββατο 12/12: 11.00-21.00, Κυριακή 13/12: 11.00-18.00

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης
Το μη κερδοσκοπικό φιλοζωικό σωματείο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά στις 12 και 13 Δεκεμβρίου το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι!
Στο Bazaar θα βρείτε: Χριστουγεννιάτικα είδη, Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα, Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι, Κοσμήματα και ρούχα για εσάς, Πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας, Βιβλία και CD. Και τα καινούρια μπλουζάκια και αδιάβροχα μπουφάν του σωματείου!
*Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές!
*Στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε εικονικός γονιός σε κάποιο από τα ζωάκια που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας. Με το ποσό που θα επιλέξετε, βοηθάτε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά.
INFO: 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας αδέσποτων Ζώων- Stray.gr
Οι εθελοντές του Stray.Gr, σας προσκαλούν στο 12ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης. Μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα του Bazaar μας θα έχετε την ευκαιρία: Να αγοράσετε υπέροχα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, χρηστικά αντικείμενα, χριστουγεννιάτικα γούρια και στολίδια για το σπίτι, αξεσουάρ, παιχνίδια, τροφές και πολλά άλλα είδη για τους τετράποδους φίλους σας, χειροποίητα γλυκά και τρόφιμα, χειροποίητα σαπούνια και διακοσμητικά κεριά, μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη σπιτιού στο «Μικρό Μοναστηράκι» μας, βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα και φυσικά όλα τα αναμνηστικά είδη του σωματείου μας: T-shirts για μικρούς και μεγάλους, φούτερ, τσάντες, ποδιές μαγειρικής, κούπες μπρελόκ, κοσμήματα κ.α.

Να συμμετάσχετε στην λαχειοφόρο αγορά μας με πολλά και υπέροχα δώρα. Να ενημερωθείτε για την δράση και τις ανάγκες του Σωματείου και τους τρόπους που μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε βοήθεια στα αδέσποτα ζώα.
Κατά την διάρκεια του bazaar, θα μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά πολλά από τα σκυλάκια και τα γατάκια που έχουν περιθάλψει και φιλοξενούν και, θα διασκεδάσετε σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα!
Θα διατείθεται πλούσιος μπουφές με φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά και μπύρες, υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά, vegeterian εδέσματα.
INFO: Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός) , Ωρες Λειτουργίας: 10.00-20.00

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12, και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο «Πολεμικό Μουσείο» Αίθουσα «Φουαγιέ». Ένα Παζάρι ξεχωριστό, πλούσιο από τις προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων. Στο Παζάρι, ο επισκέπτης θα συναντήσει μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου.
Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το Σωματείο προκειμένου να βοηθά ετησίως μεγάλο αριθμό ζώων με ανάγκη προστασίας και περίθαλψης είναι το πολυαναμενόμενο Παζάρι της Φιλοζωικής Εταιρείας. Ένα ετήσιο Παζάρι, όπου συρρέει μεγάλος αριθμός επισκεπτών, για να προλάβει τις εξαιρετικά ωραίες και μεγάλες ευκαιρίες που βρίσκει, σ’ αυτό το «Μοναστηράκι» που δημιουργείται για το καλό της τσέπης των συμπολιτών και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων στη συνέχεια.
INFO: Πολεμικό Μουσείο: Β. Σοφίας και Ριζάρη 2 , Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 11.00-20.00 και Κυριακή 09.00-17.00

Χριστουγεννιάτικο bazaar για τους πρόσφυγες στο Κινητήρας Studio
Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο bazaar σας περιμένει στον Κινητήρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Περφόρμερς χορεύουν και παίζουν, το jazz duet Μυρτώ Ναούμ και Πάνος Τσίγκος προσθέτει έναν ξέγνοιαστο τόνο στην ημέρα και η παραμυθού Τατιάνα Φραγκούλια μοιράζεται τα παραμύθια της με μικρούς και μεγάλους (ώρες αφήγησης: 12.30, 15.00 και 17.30). Κοσμήματα, αξεσουάρ, t-shirts, σαπούνια, φωτογραφίες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά και πολλές άλλες γεύσεις. Γνωρίστε τους φίλους του Κινητήρα με τις διάφορες δημιουργικές ανησυχίες και ενισχύστε όχι μόνο αυτούς αλλά και το έργο της ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.
INFO: Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, Ώρες Λειτουργίας: 12.00 - 19.00

Chocofactory Christmas Market
Mια ιδιαίτερη γιορτινή αγορά, ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι,θα ξετυλίγεται για 17 ολόκληρες μέρες από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου στο Helexpo Μαρούσι μαζί με το μοναδικό "Εργοστάσιο και Μουσείο σοκολάτας" αλλά και ένα τεράστιο παιδότοπο σε περισσότερα απο 7000 τ.μ. Μια Χριστουγεννιάτικη αγορά τοπικών γεύσεων, προϊόντων ομορφιάς, δώρων και χειροτεχνημάτων, παράλληλα με μαγικά κόλπα, παραμυθένια τοπία,παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μοναδικές εκπλήξεις σας περιμένουν!
INFO: Κηφισίας 39, Μαρούσι, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί

Χριστουγεννιάτικο Meet Market στο Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς
Τρίτη χρονιά σ' ένα όμορφο χώρο με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, με μουσική από αγαπημένους djs και 100+ πάγκους γεμάτους με ένα σωρό δημιουργίες και κατασκευές από εγχώριους σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικρές επιχειρήσεις.
Ελάτε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου για ψώνια, διασκέδαση, για ζεστασιά και γλυκιά ζάλη που έρχεται όταν κάποιος είναι με τους αγαπημένους του και πίνει gluwein. Παράλληλα με το Meet Market θα γίνονται δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως παιδικό θέατρο και παιχνίδι στη Μουσική Σκηνή, χαλαρωτικό Thai Yoga Massage ... και φυσικά, όπως κάθε φορά θα υπάρχουν πολλά δώρα που μπορείτε να κερδίσετε παίζοντας το παιχνίδιτου meet market στο κεντρικό ταμείo.
INFO: Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού, Καστορίας 34-36, Βοτανικός | Ώρες Λειτουργίας: 13.00 – 23.00

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της MOnuMENΤA
Η ομάδα της MOnuMENΤA (ομάδα για την προστασία και στην ανάδειξη του φυσικού και αρχιτεκτονικού πλούτου της Ελλάδας και της Κύπρου) διοργανώνει bazaar με πολλά δώρα σε προσιτές τιμές για δύο μέρες 19 και 20 Δεκεμβρίου. Το bazaar στοχεύει στην ενίσχυση της δράσης της MONUMENTA και του συλλόγου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ.
INFO: Παλλάδος 21, πλατεία Ψυρρή, Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 19/12 και Κυριακή 20/12 11.00-19.00

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar Κρασιού «A Sip for a Cause»
Το botilia.gr στις 19 και 20 Δεκεμβρίου διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar κρασιού στο χώρο του Booze Cooperativa. 15 από τους καλύτερους μικρούς Έλληνες Οινοπαραγωγούς θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και το κοινό θα μπορεί με τη βοήθεια των sommeliers του botilia.gr να κάνει τις αγορές του για τα γιορτινά τραπέζια αλλά και τα δώρα του. Τα έσοδα του bazaar θα δωθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Μητέρα».
INFO: Booze Cooperativa: Κολοκοτρώνη 57 (Στάση Μοναστηράκι)

Πρωτοχρονιάτικο Meet Market στο six d.o.g.s.
O καλύτερος τρόπος να κλείσει η χρονιά είναι ενα όμορφο, μικρό αλλά δυνατό N.Y.E. Meet Market Edition! Ελάτε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στο πολυσύχναστο στενό της Αβραμιώτου, στο 6 d.o.g.g.s. , όπου 20+ σχεδιαστές, κατασκευαστές και παραγωγοί θα στήσουν πάγκους με τα προϊόντα τους στο συναυλιακό χώρο, στη γκαλέρι και στο φουαγιέ. Οπως πάντα τη μουσική θα διαλέγουν αγαπημένοι djs και στο κεντρικό ταμείο θα βρείτε πολλά δώρα που μπορείτε να κερδίσετε δωρεαν παίζοντας το παιχνίδι του Meet market.
INFO: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρες Λειτουργίας: 12.00 – 20.00


Πηγή: http://www.monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.