Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αστέρας του NBA βοήθησε να γεννηθεί η κόρη του μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Της έδεσε τον ομφάλιο λώρο με τα... ακουστικά του!

Ο παίκτης του ΝΒΑ Iman Shumpert πέτυχε την Τετάρτη το πιο καταπληκτικό καλάθι της ζωής του: βοήθησε ο ίδιος στη γέννηση της κόρης του όταν η σύντροφός του Teyana Taylor γέννησε ξαφνικά μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους!

Ο σταρ των Cleveland Cavaliers συμμετείχε στον ερχομό της μικρής στον κόσμο βοηθώντας την Teyana όταν οι ωδίνες άρχισαν ξαφνικά, ένα μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο.



Η μικρούλα γεννήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και ο Iman έδεσε ο ίδιος τον ομφάλιο λώρο… με τα ακουστικά του!

«Στις 16 Δεκεμβρίου, στις 6:42 το πρωί, μέσα στο μπάνιο μας, η Junie αποφάσισε πως ήθελε να πάρει την πρώτη της ανάσα στον κόσμο μας», έγραψε η ευτυχής μητέρα στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της. «Ήταν μια υπέροχη έκπληξη για όλους», πρόσθεσε, «δεν ήξερα πως ο τοκετός είχε αρχίσει μέχρι που ένιωσα… το κεφάλι της. Μέτρησα δέκα εξωθήσεις μαζί με τον Iman κι εκείνη ήρθε στον κόσμο μέσα στα χέρια του».

Ο αστέρας του μπάσκετ βοήθησε στη γέννα ενώ του έδιναν οδηγίες από το τηλέφωνο. Λίγο πριν φτάσει ασθενοφόρο, έδεσε τον ομφάλιο λώρο της μικρής με τα ακουστικά του…

«Τα μάτια του γέμισαν δάκρυα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει στο τηλέφωνο την ώρα που έδενε με ένα ζευγάρι κόκκινα ακουστικά τον ομφάλιο λώρο. Το ασθενοφόρο έκανε μεγάλη είσοδο πέντε λεπτά μετά», έγραψε η Teyana, «άνοιξε τα μάτια της κατευθείαν, με κοίταξε και δεν έκλαψε καθόλου. Μου την έδωσε τυλιγμένη σε μια πετσέτα μπάνιου και καθάρισε το πρόσωπό της για να δω ποιο είναι πραγματικά το πρόσωπο της αγάπης. Η οικογένειά μας είναι πλήρης. Καλωσήρθες Iman Tayla Shumpert Jr. Η μαμά σε κυοφόρησε, ο μπαμπάς σε έφερε στον κόσμο».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.