Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Σε εορταστικούς ρυθμούς η Κύπρος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χριστουγεννιάτικη παρέλαση, παζάρια και μουσικές εκδηλώσεις.

Σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων προγραμματίζει για φέτος η Λάρνακα, για να χαρίσει στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες στιγμές θαλπωρής και διασκέδασης.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων του δήμου Λάρνακας, αναφέρει ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, είναι η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση στις 20 Δεκεμβρίου καθώς και τα μουσικά προγράμματα στις πλατείες Ερμού και Παλλάς στις 23, 24, 29 και 30 Δεκεμβρίου.

Σε διάφορα σημεία της πόλης θα υπάρχουν φιλανθρωπικά παζάρια ενώ το Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας θα φιλοξενήσει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, το χωριό του Αγίου Βασίλη στην Πλατεία Ευρώπης, που εστιάζει στην ψυχαγωγία των παιδιών, θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν στο Κίτι και στα Λεύκαρα. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις του Κ.Σ. Κιτίου θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Παναγίας Αγγελόκτιστης και στην πλατεία αντίστοιχα, και περιλαμβάνουν χορωδίες, χορούς, προσφορά χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων, δραστηριότητες για παιδιά και βόλτες με τρενάκι αναφέρει το sigmalive.com.

Το Κέντρο Νεότητας Λευκάρων σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάρων διοργανώνει διήμερο χριστουγεννιάτικο χωριό στις 26 και 27 Δεκεμβρίου και φέρει την ονομασία «Santa-Lefkara… έν έσιει». Στα ξύλινα σπιτάκια/περίπτερα θα πωλούνται από τις 11:00 π.μ-7:00 μ.μ, εδέσματα και διάφορα άλλα προϊόντα ενώ θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ο Λαογραφικός Όμιλος «Πεντάσχοινος» Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας θα διοργανώσει στις 19 Δεκεμβρίου, στο πλακόστρωτο δρομάκι του χωριού, την καθιερωμένη του εκδήλωση «Χριστούγεννα στο χωριό». Κυριακάτικες βόλτες με τρενάκι θα προσφέρουν ο Δήμος Λιβαδιών και το Κ.Σ. Περβολιών στις 20 και 27 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Δραστηριότητες για παιδιά θα υπάρχουν και στην Αθηένου το απόγευμα της 26ης Δεκεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα η φάρμα «Golden Donkeys» στη Σκαρίνου γιορτάζει με μουσική, βόλτες με γαϊδουράκια και παρουσίαση παραδοσιακών προϊόντων από τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.

Μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μπορεί να ζήσει κανείς και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας όπου η Hermes Airports ετοίμασε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, όπως φιλανθρωπικά παζάρια, ζωντανή μουσική με πιάνο, σαξόφωνο και βιολί και ερμηνείες από σοπράνο και χορωδίες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.