Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Φίλτρα αισιοδοξίας από το Facebook για το 2015

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εδώ και δύο χρόνια το Facebook κάθε τέλος της χρονιάς, επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργήσουν και να αναρτήσουν την προσωπική τους ανασκόπηση της χρονιάς ή, όπως το αποκαλεί, “Year in Review”.

Πρόκειται για ένα εργαλείο που υπενθυμίζει σε κάθε χρήστη τις σημαντικότερες στιγμές του μέσα στη χρονιά, δημιουργώντας ένα κολάζ από 10 φωτογραφίες του, που συγκέντρωσαν τα περισσότερα like.

Όμως επειδή στο περσινό, αυτοματοποιημένο, Year In Review, υπήρξαν πολλά περιστατικά χρηστών που είδαν μερικές από τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής τους που είχαν μοιραστεί στο Facebook να αναπαράγονται στην προσωπική τους ανασκόπηση, το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να κάνει τα πράγματα λίγο πιο ευχάριστα για όλους φέτος, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε το άλμπουμ, χωρίς ανεπιθύμητες φωτογραφίες ή δυσάρεστες μνήμες.

Για το λόγο αυτό το κοινωνικό δίκτυο, εκτός από ένα εύχρηστο κέντρο βοήθειας για την προσωπική ανασκόπηση της χρονιάς, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να επεξεργαστούν το Year in Review τους, προσθαφαιρώντας κατά βούληση τις 10 φωτογραφίες που επιθυμούν αυτοί, πριν το μοιραστούν με φίλους και γνωστούς.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.