Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Χειροποίητα κοσμήματα για καλό σκοπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όλα ξεκίνησαν (όπως συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή) από μια ιδέα! Μια (επιχειρηματική) ιδέα με κεντρικό σημείο αναφοράς την Ελλάδα μας και λέξεις - έμπνευση για όλους μας. Φτιάχνουμε λοιπόν χειροποίητα κοσμήματα θέλοντας να στείλουμε το μήνυμα ότι "οι λέξεις εμπνέουν"... Και ζητάμε απ τους πελάτες που μας εμπιστεύονται το πολύ απλό:" Προώθησε το μήνυμα σου σε έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη περισσότερο από εσένα και ζήτα απ αυτόν να κάνει το ίδιο τη στιγμή που θα νοιώσει ότι πρέπει και μπορεί!" Τόσο απλό αλλά και τόσο σημαντικό! Η δύναμη των λέξεων είναι αμφίδρομη , αυτό που προωθούμε γυρίζει πίσω σε εμάς!


Χειροποίητα κοσμήματα για καλό σκοπό

Οι λέξεις αυτές λοιπόν αγγίζουν τα ευγενή συναισθήματά μας...Έτσι, αποφασίσαμε μέρος των εσόδων να προσφέρονται για την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης σε ανθρώπους που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Το Logikigreece (μέσω και των κλειδιών-λέξεων που διαθέτει στην αγορά) αποφάσισε να προσφέρει τα είδη σ έναν ιδιαίτερο λίκνο αλληλεγγύης στην καρδιά της Αθήνας! Στο Καταφύγιο Αγάπης στην οδό Ευρυπίδου 14. Εκεί που οι άστεγοι και άποροι συμπολίτες μας πηγαίνουν κάθε Τρίτη και Πέμπτη να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο και να πλύνουν τα λιγοστά ρούχα τους....

Επισκεφτήκαμε το καταφύγιο στις 26 Νοεμβρίου για να γνωρίσουμε από κοντά τους ήρωες αυτής της προσπάθειας, το ζεύγος Βιταλάκη. Γιατί ήρωες; Γιατί οι άστεγοι ένα πιάτο φαγητό μπορεί και να το βρουν! Το ζεστό μπάνιο και τα καθαρά ρούχα όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο.... Φεύγοντας από εκεί αποφασίσαμε να προωθήσουμε τη συγκινητική αυτή προσπάθεια κι έτσι γράψαμε το άρθρο που αναρτήθηκε στις 28 Νοεμβρίου κι αναφερόταν στην επίσκεψη μας στην οδό Ευρυπίδου 14.Το άρθρο γνώρισε τεράστια ανταπόκριση!! Πολύς κόσμος ήθελε να μάθει πως μπορεί να βοηθήσει !

Γι αυτό λοιπόν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου απ τις 10 το πρωί μέχρι τις 13:00 θα είμαστε στην οδό Ευρυπίδου 14 στο 7ο όροφο και θα περιμένουμε όλους εσάς να έρθετε να δείτε από κοντά το μέρος που κάθε Τρίτη και Πέμπτη γράφεται μια μοναδική σελίδα αγάπης και αλληλεγγύης!! Υπάρχει ανάγκη για είδη πρώτης ανάγκης όπως: σκόνες πλυντηρίου, πετσέτες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, λάδι, πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης.

Μην ξεχνάτε πως ό,τι δίνουμε το παίρνουμε πίσω υπερπολαπλασιαμενο αρκεί να είμαστε σε θέση να το αντιληφθούμε το αξιολογήσουμε και να το φιλτράρουμε μέσα στο μυαλό και την ψυχή μας....

Επίσης μέρος των εσόδων από τις αγορές που γίνονται μέσω του eshop Logikigreece θα δοθούν σε είδη πρώτης ανάγκης για το Καταφύγιο Αγάπης... Σας περιμένουμε όλους μαζί με την αγάπη σας και τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 10.00-13.00 στην οδό Ευρυπίδου 14 στο κέντρο της Αθήνας!!


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.