Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Εξομολόγηση μιας γυναίκας που είναι εθισμένη στο… τρίο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι πλούσιες σεξουαλικές εμπειρίες μια νεαρής.

Αφού υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα, γιατί όχι και για ερωτικά παιχνίδια, όπως ένα τρίο. Η εφαρμογή 3der – προφέρεται «Thrinder» ώστε να κάνει ρίμα με το «Tinder» - έχει ξετρελάνει όσους τη χρησιμοποιούν μιας και συγκέντρωσε το ποσό των 500.000 δολαρίων από ένα ζευγάρι αγνώστων επενδυτών. Η kinky αυτή εφαρμογή είναι μια από τις δημοφιλέστερες στη Νέα Υόρκη και στην Καλιφόρνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους νέους.

Εξομολόγηση μιας γυναίκας που είναι εθισμένη στο... τρίο

Η 27χρονη Melissa, μια φοιτήτρια καλών τεχνών και λάτρης της 3der, μίλησε στη δημοσιογράφο Jane Ridley για τον εθισμό της στις ερωτικές περιπτύξεις με πάνω από δυο άτομα:

«Περπατάω στα δάχτυλα των ποδιών μου για να μην ξυπνήσουν οι δυο τύποι, ο Matt και ο Andre, που κοιμούνται στο μεγάλο κρεβάτι, όπου οι τρεις μας νωρίτερα κάναμε σεξ. Έπειτα από μια ξέφρενη νύχτα στο μπαρ, ξυπνήσαμε στο διαμέρισμα του Matt στο Upper East Side στη Νέα Υόρκη και, ας πούμε, ο ένας έκανε τον άλλο πολύ χαρούμενο. Για πέντε τρελούς μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014, χρησιμοποιούσα ασταμάτητα την εφαρμογή με το ψευδώνυμο "unicorn" (μονόκερος)… Οι μελέτες λένε ότι η μέση ελεύθερη γυναίκα δεν τολμά να κάνει τρίο, αλλά υπάρχει μια μερίδα από κοπέλες της νεότερης γενιάς που δεν το χορταίνει. Το 3nder είναι ένα δώρο για άτομα σαν και εμένα. Όπως γίνεται στο Tinder, συνδέεσαι μέσω Facebook, όπου μπορείς να επιλέξεις να δεις φωτογραφίες και προφίλ από ανθρώπους που μένουν στην περιοχή σου. Μπορείς να ανταλλάξεις μηνύματα και τηλέφωνα. Είναι ένας εύκολος τρόπος να βρεις είτε ζευγάρια, είτε singles.

Άρχισα να χρησιμοποιώ την εφαρμογή, όταν μετακόμισα στο Μανχάταν για σπουδές από την Βρετανία από όπου κατάγομαι. Είχα χωρίσει με το αγόρι μου, οπότε αυτός ήταν και ένας τρόπος για να τον εκδικηθώ. Εξάλλου, δεν γνώριζα κανέναν στη Νέα Υόρκη και σκέφτηκα ότι θα ήταν ένας καλός τρόπος να κάνεις φιλίες, άντρες και γυναίκες.

Αρχικά, άρχισαν να συναντώ ελεύθερα αγόρια, όπως ο Matt, έναν 20χρονο επιχειρηματία με σπουδές στο Χάρβαρντ και τον χρηματιστή φίλο του, Andre. Είναι και οι δυο στρέιτ οι οποίοι ήθελαν να κάνουν κουαρτέτο με μια φίλη μου αλλά τελικά εκείνη δεν ήρθε, και έτσι κατέληξα εγώ με τους δυο. Ήταν φανταστικό, μια απίθανη εμπειρία όπου σε οδηγεί στο να εξερευνήσεις και άλλες εμπειρίες με γυναίκες. Ο Matt διοργανώνει συχνά όργια σε πολυτελή ξενοδοχεία στο Μανχάταν».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.