Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Πώς να κάνεις τον εαυτό σου… GIF

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήρθε η εφαρμογή για τους κολλημένους με τις κινούμενες εικόνες.

Τα καλά νέα είναι ότι η εφαρμογή είναι πράγματι αστεία και εύκολη. Τα κακά νέα είναι ότι προς το παρόν αφορά μόνο χρήστες iOS και όχι Android.

Τα κινούμενα κλιπ, λεγόμενα και GIF έχουν κατακλύσει το τελευταίο διάστημα το διαδίκτυο όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό και έτσι ήρθε η ιδέα να δημιουργηθεί μια εφαρμογή με την οποία ο καθένας μπορεί να φτιάχνει μια κινούμενη εικόνα με τον εαυτό του. Η εφαρμογή λέγεται Giphy Cam και επιτρέπει στον καθένα να φτιάξει το δικό του GIF μέσα από απλά βήματα.

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο iPhone ή το iPad σας. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξτε ένα από τα φίλτρα για να προσθέσετε στο GIF σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως μερικά παράξενα γυαλιά όπως αυτά στη φωτογραφία, ή την μπάντα από γάτες!

Μόλις έχετε αποφασίσει ποιο φίλτρο θέλετε να έχετε, πιέστε το κόκκινο κουμπί στη μέση της οθόνης για να ξεκινήσετε την εγγραφή.

Πατήστε το κουμπί μία φορά για να κάνετε λήψη με ριπή δηλαδή φωτογραφίες σε γρήγορη διαδοχή ώστε να δημιουργήσετε το GIF σας. Εναλλακτικά μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί για να γράψετε ένα σύντομο βίντεο.

Αυτό ήταν! Από εκεί και πέρα είστε σε θέση να αποθηκεύσετε το GIF σας ή να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook, το Instagram και το Twitter.
Δείτε ένα παράδειγμα:


Αν θέλετε να εμπνευστείτε για το τι θα φτιάξετε ρίξτε μια ματιά στο Twitter και στο hashtag #GiphyCam και σίγουρα θα βρείτε κάποια έξυπνη και αστεία ιδέα. Η εφαρμογή αρχίζει να εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο trend στα κοινωνικά δίκτυα.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.