Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Selfie υπό… περιορισμό ο Πιστόριους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σάλος έχει προκληθεί από μια selfie που έβγαλε ο παίκτης του ράγκμπι και φίλος του Όσκαρ Πιστόριους με τον καταδικασμένο σε κατ’ οίκον περιορισμό παραολυμπιονίκη.

Δεν φτάνουν οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στην κοινή γνώμη από τη μετατροπή της ποινής φυλάκισης του Όσκαρ Πιστόριους σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από μόλις ένα χρόνο πίσω από τα κάγκελα, ήρθε και ένα άλλο περιστατικό να ενοχλήσει την κοινή γνώμη.

Ο επιστήθιος φίλος του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη και αθλητής του Ράγκμπι, Μπρετ Σάρμαν, έβγαλε μια selfie από την έπαυλη όπου διαμένει πλέον υπό κράτηση ο Πιστόριους και τη δημοσίευσε στο Twitter. Λίγη ώρα μετά και λόγω του σάλου που προκλήθηκε στα social media την απέσυρε και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η φωτογραφία είναι παλιά, χωρίς όμως να πείσει κανέναν.

inner

Ο Πιστόριους ήταν κουμπάρος του Σάρμαν, όταν εκείνος παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2014, ένα μήνα πριν καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ. Και τότε είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι με τον Πιστόριους να δείχνει ευδιάθετος και ξέγνοιαστος, προκαλώντας ξανά την κοινή γνώμη και την οικογένεια του θύματος.

Ο Σάρμαν είναι συνηθισμένος σε προκλητικές συμπεριφορές, καθώς στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012 είχε αποβληθεί από την ομάδα ράγκμπι Νορθάμπτον Σέιντς, όταν πριν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μο Φάρα ειρωνεύτηκε την καταγωγή του γράφοντας στο Twitter «Καλή τύχη Μοχάμεντ που θα τρέξεις για το Πακι… Ε, εννοώ τη Μεγάλη Βρετανία».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.